Agronic WR 500 etukarhotin
Tuotekoodi: AGWR500

Agronic WR 500 etukarhotin

Tuotekoodi: AGWR500

Tuotekuvaus

Agronic WR500 etukarhotin sopii suoraan etunostolaitteeseen tai soviteosin etukuormaimeen. Kytkentä on kelluva ja karhotin toimii omien tukipyöriensä varassa. Karhottimella voidaan yhdistää kaksi karhetta tai sillä voidaan karhottaa pöyhityltä pellolta. Sitä voidaan käyttää myös yhtä aikaa korjuukoneen kanssa. Työleveys on hydraulisesti säädettävä, roottoreilla on hydraulinen veto. Työ- ja kuljetusasentoon saattaminen eivät vaadi ohjaamosta poistumista.

Lisävarusteet: Euro-etukuormainsovite

Puhdasta rehua
Heinä liukuu piikkien päällä, epäpuhtauksien siirtyminen karheeseen minimoituu. Mikäli piikki irtoaa, se ei vaurioita korjuukonetta.

Erinomainen karhe
Toimintaperiaatteesta johtuen ei puno heinää kierteelle, vaan karhe on tasainen ja ilmava. Karheen- ja työleveys ovat hydraulisesti säädettäviä.

Lisää korjuutehoa ja vähemmän maanpinnan tiivistymistä
Karhotus yhtä aikaa korjuun kanssa vähentää ajokertoja pellolla. Korjuukoneen kapasiteetin täysimittainen käyttö lisää työsaavutusta ja vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta.

Yksinkertainen ja lähes huoltovapaa
Polyamidivalmisteiset piikit ovat joustavat ja erittäin kulutuskestävät, piikeille ei tarvita kuluvaa käyttökoneistoa. Suoravetoiset roottorit ovat hydraulikäyttöiset, öljyntarve halutusta pyörintänopeudesta riippuen 20-35 l/min.

Pieni koko
Yksinkertainen rakenne säästää painoa. Ei vaadi mitään eritystoimenpiteitä kuljetusajoa varten. Aina hyvä näkyvyys, vaivaton ajaa ja hallita.

Tekniset tiedot

TuoteAgronic WR 500 etukarhotin
Työleveys, m5,1 (max)
Kuljetusleveys, m3,3
Paino, kg395
Roottorien määrä2
Piikkivarsia / roottori16
Karheen leveys, m1,5 (max)
Rengaskoko16x6,50-8
Hydrauliikan tarve1x 2 toiminen ja paine ja vapaa paluu

Videot ja esitteet