Amatron 4 terminaalipaketti
Tuotekoodi: AM107766

Amatron 4 terminaalipaketti

Tuotekoodi: AM107766

Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Amatron 4 on kestävä, luotettava ja ergonominen ISOBUS ohjain

Amatron 4 terminaalissa on kirkas ja herkkä 8" kosketusnäyttö. Amatron 4 on Amazonen omaa suunnittelua ja siinä yhdistyy mukavuus ja kestävyys. Heijastamaton monivärinen kosketusnäyttö on helppo käyttää. Pelto-olosuhteisiin on 12 painiketta näytön sivussa tukevalla otteella.
Näytön yläosassa olevat pikapainikkeet kotivalikkoon, työkonenäkymään (UT) sekä peltonäkymään (TC) ovat helppokäyttöisiä. Haluttaessa ne voidaan myös ohjelmoida AUX-N lisäohjaimella käytettäväksi. (esimerkiksi Amapilot+ joystick)

Amatron 4 on täysiverinen ISOBUS ohjain, joten voit ajaa sillä kaikkia ISOBUS työlaitteita Amazonen laitteiden lisäksi!

Voit säätää näytön joko päivä tai yötilaan että värit ovat aina oikeassa kontrastissa. Valoanturin avulla näyttö voi tehdä säädön myös itse. peltonäkymässä voit käyttää joko peltonäkymän painikkeita tai kätevästi pyyhkäisemällä myös ISOBUS -työlaitteen näppäimiä. Haluttaessa näppäinvalikko katoaa automaattisesti näytön koon maksimoimiseksi. Kun viet käden lähelle näyttöä, läheisyysanturi tunnistaa tämän ja painikkeet palaavat käytettäväksi.

Parhaimmat edut:
 • Erityisen ergonominen ja helppo suomenkielinen käyttöliittymä
 • Tukeva kädensija näytön oikeassa reunassa painikkeiden käyttöön
 • Käyttö joko herkän kosketusnäytön, painikkeiden tai AUX-N Lisäohjaimen kautta
 • Automaattinen zoomaus peltonäkymässä esimerkiksi päisteissä (GPS-Switch Pro)
 • Erittäin kestävä alumiininen runko

  Lisenssit tarpeen mukaan!
  GPS-Switch Basic: TC-SC lohkoautomaatio lisenssi mikä mahdollistaa maksimissaan 16 lohkon ohjauksen. Basic lisenssi sopii normaaliin kasvinsuojeluruiskun lohkoautomatiikkaan, kylvökoneisiin tai mekaanisiin pintalevittimiin. Basic lisenssin avulla saat Amazonen ruiskuissa käyttöön automaattisen puomin laskun ennen lohkojen avausta, POI-toiminnon sekä rajojen käytön hyödyntämisen lohkoautomatiikassa.

  GPS-Switch Pro: Pro lisenssi tarvitaan Basic lisenssin lisäksi suutinkohtaiseen lohkoautomatiikkaan sekä kun halutaan hyödyntää HYDRO-levittimen paras tarkkuus. Pro lisenssi nostaa lohkoautomatiikan lohkojen määrän 128:aan.

  GPS-Track: GPS-Track muuttaa Amatron 4 ohjaimen ajo-opastimeksi. Voit kustomoida vapaasti näytön yläreunaan nuoliopastimet oikeaan suuntaan. GPS-Trackin avulla voit luoda suoria tai kaarevia ajouria mitä pitkin näyttö opastaa käyttäjää. ISOBUS Työlaitteiden geometria tulee näyttöön automaattisesti, mutta GPS-Track toimintoa voi hyödyntää myös manuaalisten laitteiden kanssa.

  GPS-Maps: Maps toiminto on Amatron 4 terminaalin vakiovaruste. MAPS toiminto on TC-GEO lisenssi millä voit hyödyntää Shape tai ISO-XML tehtävätiedostoja. Amatron 4 osaa säätää levitysmäärän kahden pisteen mukaan, jolloin esimerkiksi pintalevittimissä määrä säätyy oikealla ja vasemmalle luistille erikseen.

  Kaikkia lisenssejä on uudessa näytössä käytössä 50h testikäyttöön