Uudella Attribut C:llä kerralla eroon hukkakaurasta, juolavehnästä, ohdakkeesta, valvatista sekä pellon perusrikoista

Porvoosta saatujen viljelijäkokemusten mukaan käyttö on helppoa ja sen teho on kokonaisuutena erinomainen. ”Chekker Plus-rikkakasvien torjunta-aine seoksena yhdessä Attribut -valmisteen kanssa kevätvehnäpellolla torjui viime kesänä tehokkaasti tavanomaiset rikkakasvit sekä hukkakauran.”

Attribut Super on nyt tehokkaampi Attribut C

Ensi kasvukaudelle Attributin kanssa pakataan Chekker Plus- rikkakasvien torjunta-aine, joka tehoaa erityisen hyvin valvattiin ja ohdakkeeseen sekä mataraan, saunakukkaan ja pillikkeeseen. ”Valmisteen leveä tehoalue ongelmarikkoihin puhuu Chekker Plussan puolesta”, toteaa asiantuntijamyyjä Mikael Lindroos Porvoon Hankkijalta.

Viljelijä Erik Oljemark Porvoosta käytti Chekker Plussaa ja Attributia hyvällä menestyksellä kevätvehnäpelloillaan. ”Uusi Chekker Plus toimi pillikettä ja mataraa vastaan erinomaisesti, samoin saunakukkaa ja peippiä vastaan. Lohkoilla, joilla ainetta kokeiltiin, oli suuri ohdake- ja valvattipaine ja teho myös näihin suhteellisen suuriinkin yksilöihin oli ensiluokkainen.”

Attribut C-paketti oli viljelijöiden testikäytössä ensimmäistä kertaa viime keväänä ja Porvoossa Attributin uusi kaveri Chekker Plus vakuutti. ”Tuote tulee olemaan hankintalistallani myös tulevalle kasvukaudelle”, viljelijä Erik Oljemark toteaa. ”käyttö oli helppoa ja se toimi hyvin.”

Oljemarkin tilalla käytettiin seosta, jossa Chekker Plussaa oli 0,45 l/ha, Attribut SG:tä 0,6 kg/ha ja kiinnitettä 0,1 l/ha. Myös koekäyttäjä oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. ”Teho hukkakauraan näillä lohkoilla oli täydellinen”, Erik Oljemark tiivistää.

Alla olevassa kuvaparissa ruiskutettu ja ruiskuttamaton ja hyvä teho mataraan näkyy. kuvaparissa.


ruiskuttamaton

ruiskutettu