
Primo Acid 25 kg
Tuotekoodi: DEN4710 EAN: 6417679047108Objekt beskrivning
Fördelar och nyttor
ETT SÄKERT VAL TILL OLIKA SÄTT ATT GE DRICKFODER
FÖRBÄTTRAR KALVARNAS TILLVÄXT
INNEHÅLLER INTE SOJA
paino: 25,00 kg
Valmistusmaa: ALANKOMAAT
Produkt | Primo Acid 25 kg |
---|---|
Djurgrupper | vasikat |
Koostumus | jauhe |
Pallstorlek | 750 kg / 30 säkkiä |
Raakarasva (%) | 17,5 |
Raakavalkuainen (%) | 21,5 |
Innehålla | mm. herajauhe, Progres®, Progut®, maitohappobakteerit |
Tillägg en liter vatten i ämbaret och blanda med 250 g Primo-drickpulver. Fyll ämbaret så, att det blir 2 liter färdig dryck. Dryckens temperatur ska vara cirka 40 grader. Utfodra kalven med näringen 2-4 gånger per dag.
Utfodring med automat:
Kalibrera automaten så att den blandar 140 g Primo-pulver + 1 liter 42 gradigt vatten.
Utfodring med syrad dricka:
1. Fyll i behållaren 100 liter 40-45 grader varmt vatten
2. Tillsätt under ständig omrörning 25 kg Primo-pulver (1 säck) i vattnet.
3. Tillsätt resten av vattnet svalt så att blandningens sluttemperatur är 17-25 C och vattenmängden är 200 liter.
4. Blanda vid behov tills pulvret har löst sig helt i vätskan.
5. Späd ut ett godkänt ensileringsmedel (t.ex. AIV 2 Plus) i förhållandet 1 del syra och 9 delar vatten.
6. Tillsätt 2 liter av den tioprocentiga blandningen i 200 liter färdigt dricka.
7. Drycken bibehåller bra sin jämna konsistens. Det räcker att röra om den ca en gång i timmen.
PRIMO-JUOMAREHUJEN LAATU ON KORKEA
Primo-juomarehuilta vaadimme korkeaa teknistä laatua, joten olemme valinneet valmistajan, jonka laadunvarmistus on ensiluokkaista. Toimivien juomarehujen valmistus vaatii tarkkaa ja hellävaraista prosessointia sekä huolellista raaka-aineanalytiikkaa.
Primo-juomarehuissa käytettävien raaka-aineiden sulavuus ja imeytyvyys ovat parhaita mahdollisia vasikoille. Tuotteiden raaka-aineet käyvät tarkan laatukontrollin ennen valmistusprosessia. Jokainen erä tutkitaan kemialliselta koostumukseltaan ja liukoisuudeltaan ennen raaka-aineiden vastaanottoa tehtaalle.
Primo-juomarehuissa käytetään niin kutsuttua makeaa heraa. Makea hera syntyy kovien juustojen valmistuksen sivutuotteena. Makea hera on vähemmän hapanta ja siinä on matalampi ei-valkuaistyppi (NPN) verrattuna pehmeiden juustojen valmistuksessa erottuvaan happamaan heraan (Macwan ym. 2016).
Primo-juomarehujen valmistuksessa rasva pilkotaan tasaisen pieniin partikkeleihin, jotka päällystetään valkuaisvaipalla. Tämä varmistaa juomarehujen korkean teknisen toimivuuden ja erinomaisen sulavuuden vasikan elimistössä.
Tutkimusviitteet
- Aguirre, M., Vuorenmaa, J., Valkonen, E., Kettunen, H., Callens, C., Haesebrouck, F., Ducatelle, R., Van Immerseel, F., & Goossens, E. (2019). In-feed resin acids reduce matrix metalloproteinase activity in the ileal mucosa of healthy broilers without inducing major effects on the gut microbiota. Veterinary Research, 50, Article 15.
- Kettunen, H., Vuorenmaa, J., Gaffney, D., & Apajalahti, J. (2016). Yeast hydrolysate product enhances ruminal fermentation in vitro. Journal of Applied Animal Nutrition, 4, e1, 1-7.
- Kim, M.H., Seo, J.K., Yun, C.H., Kang, S.J., Ko, J.Y., & Ha, J.K. (2011). Effects of hydrolyzed yeast supplementation in calf starter on immune responses to vaccine challenge in neonatal calves. Animal, 5(6), 953-960.
- Macwan, S.R., Dabhi, B.K., Parmar, S.C., & Aparnathi, K.D. (2016). Whey and its utilization. International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences, 5(8), 134-155.
Julkaisemattomat tutkimusraportit
- Justus-Liebig University Giessen, 2004
- Investigation into the feeding of Progut farm on the health and performance of calves. University of Wales, 2006
- Veal calf Progres Trial. Denkavit, Hollanti, 2015
- University of Barcelona, 2017
- Alimetrics, 2018