Racing Collagen HA 1 kg
Tuotekoodi: VIF86164 EAN: 6417679861643

Racing Collagen HA 1 kg

Tuotekoodi: VIF86164 EAN: 6417679861643

Tuotekuvaus

Racing Collagen HA tukee monipuolisesti nivelterveyttä ja hevosten liikkuvuutta. Racing Collagen HA pohjautuu tieteellisesti tutkittuun bioaktiiviseen PETAGILE® kollageenipeptidiin, jota Racing Collagen HA sisältää 76 %.

PETAGILE ® kollageenipeptidi tukee rustokudoksen uusiutumista ja se on tutkimuksissa parantanut mm. nivelrikosta kärsivien hevosten liikkuvuutta. PETAGILE ®:lla on ollut tutkimuksissa selkeä positiivinen vaikutus liikkumiseen 6 viikon käyttöjakson jälkeen ja sama suuntaus on jatkunut koko 12 viikon tutkimusjakson ajan (A randomized Observational Study With Horses 2013, Gelita AG). Erinomaisia tuloksia liikkumiseen on saatu myös seniorihevosilla 12 viikon tutkimusjakson aikana (Placebo Controlled Study With Senior Horses 2014, Gelita AG). Suosittelemmekin Racing Collagen HA:n käyttämistä vähintään 3 kuukauden jakson ajan parhaan tuloksen saamiseksi.

PETAGILE ®- kollageenin lisäksi Collagen HA sisältää hyaluronihappoa ja MSM:ää. Hyaluronihappo on glykosaminoglykaani (GAG), joka on tärkeä nivelrustojen rakenneaine ja vastaa nivelnesteen viskositeetista. MSM eli metyylisulfonyylimetaanin sisältämä rikki puolestaan toimii elimistössä mm. nivelpintojen, rustojen ja sidekudosten rakennusaineena.

Racing Collagen HA:ssa on myös ruusunmarjaa. Ruusunmarjalla on tutkitusti anti-inflammatorinen ja antioksidatiivinen vaikutus. Ruusunmarja toimii antioksidanttina sen sisältämän korkean C-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Ruusunmarjan sisältämä C-vitamiini on tutkimusten mukaan tehokkaasti hevosen hyväksikäytettävissä. Racing Collagen HA sisältää lisäksi C-vitamiinia askorbiinihappona 15 000 mg/kg. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostumiseen rustossa. Makua tuotteeseen tuo kuivattu omenamassa.

Hevosen päiväannos sisältää (3 mittaa)
28,5 g PETAGILE®- kollageeni
3,75 g MSM
100 mg hyaluronihappo
560 mg C-vitamiini

Käyttöohje ja annostus/vrk:
Hevoset……. 3 mittaa
Isot ponit…....2 mittaa
Pikkuponit.......1 mitta
1 mitta ≈ 12,5 g
Tarvittaessa annos voidaan kaksinkertaistaa 1 kk:n ajaksi.
Koostumus: PETAGILE® kollageeni (76 %), metyyli-sulfonyylimetaani (MSM), ruusunmarjajauhe, kuivattu omenamassa, hyaluronihappo
Tuotepakkaus:

mitat: 23,0 cm (l) x 15,0 cm (k) x 23,0 cm (p)

paino: 1,10 kg