Racing Selected 20 kg
Tuotekoodi: SF4661 EAN: 6417679046613
Avainlippu logo

Racing Selected 20 kg

Tuotekoodi: SF4661 EAN: 6417679046613

Tuotekuvaus

Racing Selected on matala tärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu kilpa- ja harrastehevosille sekä poneille.

Selected on valmistettu valikoiduista raaka-aineista ja siinä on erittäin matala tärkkelyspitoisuus. Se on suunniteltu hevosille, joiden ruokinnassa hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Racing Selected sopii erityisesti lihasongelmaisille ja mahahaavasta kärsiville, kaviokuumeherkille sekä metabolista syndroomaa sairastaville hevosille.

Racing Selected on rehuvaihtoehto ruokintaan, jossa helppoliukoisten hiilihydraattien määrä halutaan pitää matalana. Helppoliukoiset hiilihydraatit aiheuttavat ongelmia useille hevosryhmille, kuten mahahaavasta, metabolisesta syndroomasta tai lihasjäykkyydestä kärsiville hevosille ja kaviokuumeherkille hevosille. Racing Selected sopii paitsi erityisruokavalioon, myös ylläpitämään mahan terveyttä ja vähentämään tärkkelyskuormaa kaikkien hevosten ruokinnassa.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Racing Selected sisältää runsaasti energiaa kasviöljystä ja tuotteen energiapitoisuus on riittävä myös urheiluhevosten ruokintaan.

Keskeiset valmistusaineet: Sinimailasjauho, melassileike, vehnälese, mäski, ohramallas, kasviöljy ja -rasva, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, suola, kivennäiset ja hivenaineet.

Ominaispaino: 700 g/litra.

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)
Tuotepakkaus:

mitat: 50,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg