Silber Smart laidunportti
Tuotekoodi: SISG2

Silber Smart laidunportti

Tuotekoodi: SISG2

Tuotekuvaus

Silberin kahden metrin laidunportista mahtuu ajamaan traktorilla. Portti on kevyt liikutella hevosia tai karjaa siirrettäessä.

Portti ja pieliputket ovat alumiinia, pultit ja saranat ovat ruostumatonta terästä. Portin korkeus ylimmän vaakaputken mukaan on asennuskorkeudesta riippuen noin 155 cm ja portin alareuna noin 30 cm maasta.

Sähkölankaan yhdistettävät laidunportit

Silber-laidunportit ovat lanka-aitaan yhdistettäviä portteja, joissa kulkee sähkö, kuten lanka-aidassakin. Sähkö estää hevosia nojaamasta porttiin, jolloin portti pysyy siistinä ja ehyenä. Portit ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä. Portin aukeamisen jäykkyyttä voi säätää siten, että portti pysyy auki myös tuulisella säällä, eikä osu hevoseen sitä portista kuljetettaessa. Näin myös useamman hevosen kuljettaminen yhtä aikaa on turvallista.

Laidunportti yhdistetään lanka-aitaan liittimillä. Portin salpa toimii samalla portin virtakytkimenä; salpaa nostamalla paimenpojan sähkövirta kytkeytyy pois portista ja salvan sulkemalla taas takaisin porttiin. Sähkövirtaa ei siis tarvitse kytkeä pois päältä koko aidasta liikuttaessa portista. Virran kytkeytyminen pois portista ei katkaise virtaa aidasta, vaan virta kulkee normaalisti sähkölangassa.

Laidunportin toimituspaketti sisältää portin, saranat ja pieliputket.

Silber-aitausta suunniteltaessa suosittelemme ottamaan yhteyttä aluemyyntipäällikköömme tai harraste-eläinmyyjäämme.