Jahti&Vahti Pentupaketti
Tuotekoodi: JVPENTUPAKETTI1
Avainlippu logo

Jahti&Vahti Pentupaketti

Tuotekoodi: JVPENTUPAKETTI1

Tuotekuvaus

Jahti & Vahti pentupaketti Pentu

Jahti&Vahti-pentupaketit ovat tilattavissa vain Jahti&Vahti-kasvattajakerhoon rekisteröityneille jäsenille, joilla on luovutusikäisiä pentuja. Määrä on rajoitettu pentueessa syntyneiden pentujen lukumäärään. Mikäli et ole vielä kasvattajakerhon jäsen, voit liittyä siihen klikkaa tästä . Emme toimita tilauksia kasvattajakerhon ulkopuolisille tilaajille.

Pentupaketeista on saatavilla myös vaihtoehdot, joista toiseen sisältyy säkki Jahti&Vahti Junior –kuivamuonaa tai Jahti&Vahti Pentupaketti ilman ruokaa.

Tämä pentupaketti on mainio starttipakkaus, jonka voi antaa pennun mukana, kun pentu muuttaa uuteen kotiin

Pentupakkaus sisältää
 • hyödyllistä tietoa koiranruokinnasta eri ikävaiheissa
 • tuotetietoa Jahti&Vahti-sarjasta
 • Jahti&Vahti-makupalapussin
 • etukupongin ruokahankintoihin
 • Jahti&Vahti Pentu 12 kg koiranruokasäkki (1 kpl)

  Jahti&Vahti Pentu on Premium-luokan erikoisravinto pennuille ja emokoirille

  Jahti&Vahti Pentu on kasvaville pennuille suunniteltu rehti, suomalainen koiran kuivaruoka, joka tarjoaa kaikki pennun tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäiset oikeissa suhteissa. Täysravinto sopii pennuille heti kiinteän ruoan opettelusta alkaen käytettäväksi aina 8-18 viikon ikään asti.

  Pennuille suunniteltu koiranruoka sopii hyvin myös kantaville ja imettäville nartuille sekä sukupuolesta riippumatta niille aikuisille koirille, jotka haluavat pientä nappulakokoa.

  Ruoka sisältää hyvälaatuisia rasvahappoja ja pennun kasvun kannalta tarpeellisia aminohappoja. Jahti&Vahti Pentu -ruoassa käytetty liha on kotimaista kanaa. Lisäksi ruoassa on hyvin sulavaa, kuorittua ja kypsennettyä kauraa sekä perunaa, joten ruoka sopii pentujen herkälle, kehittyvälle ruoansulatukselle.

  Ruuassa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Vieroitus ja muutto uuteen kotiin ovat isoja muutoksia pennun elämässä, ja ne saattavat aiheuttaa stressiä ja ruuansulatushäiriöitä. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

  Jahti&Vahti Pentu sisältää kaikki nuoren koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit, eikä sisällä maku-, väri- tai lisäaineita eikä vehnää, maissia, kalaa tai soijaa.

  • Suunniteltu pennuille sekä tiineille ja imettäville emoille
  • Soveltuu pientä nappulakokoa haluaville aikuisille koirille
  • Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista
  • Progut® tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa

  Koostumus:
  kananlihajauho, kaura, kananrasva, peruna, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva Progut® (pat. nr. EP 1387620), vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos) Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen ruoan tarjoamista.

  Käyttö- ja annosteluohje:
  Tarjoile Jahti&Vahti Pentu -täysravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Pidä raikasta vettä koiran saatavilla. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, kasvuvaiheesta, koosta, rodusta ja aktiivisuudesta.

 • Tuotepakkaus:

  mitat: 40,0 cm (l) x 60,0 cm (k) x 10,0 cm (p)

  paino: 12,00 kg