Jahti&Vahti-tuotteet

Huippusuosittujen Jahti&Vahti koiranruokien korkea laatu ja ravitseva koostumus ovat meille tärkeitä. Koirasi voi hyvin, kun saa syödä laadukasta koiranruokaa!

Haluamme koirasi elämänlaadun pysyvän korkeana ja kauan. Siksi huippusuosittujen Jahti&Vahti-koiranruokien korkea laatu ja ravintorikas koostumus ovat meille tärkeitä. Koirasi voi hyvin, kun saa syödä elintarvikelaatuisista lihoista valmistettua vehnätöntä herkkuruokaa!

Alan asiantuntijat ovat kehittäneet Jahti&Vahti-ruoat ja hoitotuotteet vastaamaan erilaisten koirien tarpeita. Jahti&Vahti-tuotteet ovat premiumlaatua ja järkevällä hinnallaan tarjoavat joka koiranomistajalle markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Taattua Jahti&Vahti-laatua!

Jahti&Vahti-koiran kuivaruoat valmistetaan Suomessa

Jahti&Vahti-kuivaruoat valmistetaan keväästä alkaen Suomessa. Koirien suosikkiruoat sisältävät muun muassa runsaasti kotimaista kananlihaa sekä kuorittua, kypsennettyä, hyvin sulavaa kauraa. Tuhannet ihmisten parhaat ystävät nauttivat niitä päivittäin ja voivat hyvin, sillä Jahti&Vahti on Suomen suosituin koiranruokamerkki.
Uutena raaka-aineena Jahti&Vahti-ruoissa mahaa hellii Hankkijan patentoima Progut®-valmiste, joka on nyt ensimmäistä kertaa käytössä koirien kuivaruoissa. Kotimaisen Progutin hyvät ominaisuudet suolistoterveyden ja eläimen luontaisen vastustuskyvyn tukemisessa on hyödynnetty jo pitkään muiden eläinten ruokinnassa.
2022 uudistetusta sarjasta löytyvät sopivat vaihtoehdot koiran eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin pennusta senioriin. Sarjasta löytyy sopiva ruoka jokaiselle koiralle, sillä valikoimaan kuuluu aikuisten koirien ruokien lisäksi niin kasvavien koirien ja pienten pentujen tarpeita tyydyttävät ruoat, viljaton vaihtoehto kuin kevyemmästä ruokavaliosta hyötyvän koiran eväs. Jahti&Vahti-ruoat kohtaavat myös kovassa työkäytössä olevien koirien, kuten metsästyskoirien tarpeet. Sarjasta löytyy niille sopivat erittäin energiapitoiset täysravinnot.
- Ruokasarjan johtoajatus on aina ollut korkealaatuinen, järkevällä hinnalla myynnissä oleva koiranruoka. Nyt tarjolla on suomalaisista raaka-aineista valmistettu, hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras kotimainen koiranruoka, kiteyttää osastopäällikkö Heikki Kankainen.
Jahti&Vahti-ruokien valmistuksessa hyödynnetään tehokkaasti kotimaisesta elintarviketuotannosta tulevia raaka-aineita. Esimerkiksi kana pystytään tarvittaessa jäljittämään kotitilalleen. Suomalainen, kuorittu ja kypsennetty kaura on sulavuudeltaan erinomainen raaka-aine koirien ruokinnassa. Siinä on myös suuri määrä välttämättömiä rasvahappoja ja hyvin sulavaa valkuaista. Kaura sopii hyvin myös herkkävatsaisille koirille.
Uusi, elokuussa 2020 valmistunut Jahti&Vahti-ruoat valmistava tehdas on ympäristövastuullisuudessaan huippuluokkaa. Siellä muun muassa otetaan talteen kaikki kylmätekniikasta ja tuotantoprosessin eri vaiheista syntyvä hukkalämpö talteen ja käytetään uudelleen. Aurinkopaneelit tuottavat suuren osan tehtaan tarvitsemasta sähköstä.
Myös Jahti&Vahti-sarjan lisäravinteet, hoitotuotteet ja namit valmistetaan Suomessa.