Jämpti lämpöeristetty koirankoppi
Tuotekoodi: VIPS50055

Jämpti lämpöeristetty koirankoppi

Tuotekoodi: VIPS50055

Tuotekuvaus

Suomessa valmistettu, innovatiivinen Jämpti Koirankoppi soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti koiran ympärivuotiseen tarhaukseen. Ainutlaatuinen, rotaatiovalutekniikalla valmistettu lämpöeristetty Jämpti Koirankoppi on erittäin kestävä ja huoltovapaa - ei lahoa ja on helppo puhdistaa!


Kotimainen Jämpti Koirankoppi on suunniteltu myös huomioiden koirasi tarvetta vahtia ja seurata pihan tapahtumia: Koirankopin ikkunasta on pihavahdin mukava päivystää ympäristön tapahtumia. Loiva katto on voimakkaasti karhennettu, jotta sinne olisi helppo kiivetä loikoilemaan ja katselemaan ympäristöä.


Jämpti Koirankoppi on kaksiosainen; tuulikaappiosan ja varsinaisen koppiosan väliseinässä on läpinäkyvä heiluriovi, josta koiran on helppo kulkea sisään ja ulos aina halutessaan. Makuutilan puhdistaminen käy helposti vaikka painepesurilla, koska koppiosa aukeaa kätevästi saranoiden varassa. Koppiosaa avatessa huomioitavaa: Koppi ja koppiosa on oltava tasaisella maalla avatessa. Lisäksi koppiosasta on pidettävä kiinni, kun se on nostettu auki.


Jämpti Koirankoppi toimitetaan käyttövalmiina kuljetuspakkauksessaan. Lisävarusteina Jämpti-koirankoppiin on saatavissa ulko-ovi, lämpömittari sekä Adax-koirankopin lämmitin - kaikki valmiiksi asennettuna.


Kopin kokonaispaino 60 kg. Leveys 102 cm, pituus 156 cm, korkeus 94 cm

Välioven leveys 32 cm, korkeus 46 cm, välioven kynnys 15 cm.

Sisätilojen mitat (noin) leveys * pituus * korkeus

-Tuulikaappi: 47cm * 78cm * 77cm

- Koppiosa: 82cm * 78cm * 77cm

- Oviaukon mitat: leveys alhaalta: 31 cm, ylhäältä 27 cm, korkeus 43 cm


Materiaali UV-suojattu polyeteeni.

Tuplaseinämät n. 50mm styreenieristys.

Takaseinässä ilmanvaihtoventtiili.


Tuotepakkaus:

paino: 68,00 kg