Wiser Keskusyksikkö
Tuotekoodi: KHCCT501901 EAN: 3606481984265

Wiser Keskusyksikkö

Tuotekoodi: KHCCT501901 EAN: 3606481984265

Tuotekuvaus

Wiser on älykotijärjestelmä, joka lisää kodin mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta edullisesti ja helposti.

Wiser-älykoti koostuu erilaisista laitteista, joita voidaan ohjata langattomasti eri tavoin. Wiser puhelinsovelluksella voidaan tehdä käteviä tilanneohjauksia, ajastuksia tai esimerkiksi säätilan vaihteluihin perustuvia automaatioita. Laitteet keskustelevat myös keskenään, joten kodin toimintoja voidaan automatisoida tapahtumaan ilman käyttäjän huomiota. Wiser-järjestelmä voidaan asentaa normaaliin kaapelointiin tai langattomasti laitteesta riippuen.

Keskusyksikkö luo kotiin sertifioidun Zigbee 3.0 mesh -verkon, johon muut laitteet liitetään. Laite on myös yhteydessä Schneider Electricin pilvipalveluun, mikä mahdollistaa turvallisen etäkäytön ja notifikaatiot poissa ollessa.

Keskusyksikkö kannattaa sijoitella mahdollisimman avoimelle ja keskeiselle paikalle, vaikka jokainen verkkovirtaan kytketty Wiser-laite toimiikin sanomien reitittiminä mahdollistaen erittäin laajan ja toimintavarman järjestelmän. Keskusyksikkö voidaan yhdistää kodin laajakaistaan verkkojohdolla (Suositeltu yhdistämistapa RJ45, johto ei sisälly pakkaukseen) tai Wifi-yhteydellä.

Laite voidaan asentaa tavalliseen kojerasiaan (asennussyvyys 24 mm), suoraan seinälle tai irrallisena pöydälle.

Virransyötön vaihtoehdot: 1) 230 V mukana toimitettavalla adapterilla ja USB-kaapelilla, 2) 12 VDC/0,5 A laitteen kaapeliliittimiin (muuntaja ei sisälly).
Tuotepakkaus:

mitat: 13,5 cm (l) x 7,0 cm (k) x 19,0 cm (p)

paino: 0,38 kg

Wiser-logo ja teksti Smart and sustainable homes