Älykoti auttaa kiireisen arjen pyörityksessä

älykoti

Myös maatilayrittäjän kodin arki kaipaa tehostustasekä helppoutta, ja sitä on tarjolla Schneider Electricin Wiser älykotilaitteiden avulla.

Tähän työhön sopivat erinomaisesti langattomat valvontakamerat, joita voidaan sijoitella tarpeen mukaan. Tiedät tarkkaan vain puhelinta vilkaisemalla, milloin eläimet tarvitsevat apua tai karsinat siivousta.

 

Rennompaa arkea kotiin

Maatilan arki pyörii varsinkin kesäisin ulkona. Kodin sisätilat jäävät tällöin vähemmälle valvonnalle ja vahinkoja saattaa sattua.

Kodin automaation avulla huolehdit siitä, että kotisi on turvassa ja näyttää asutulta myös silloin, kun olet itse toisaalla. Älykodin sovelluksen avulla voit säätää kotisi valot syttymään ja sammumaan satunnaisesti – aivan kuin asukkaat olisivat kotona. Sisälle asennettujen antureiden avulla voit myös halutessasi tarkistaa, mikä tilanne kotonasi on ja sammuttaa päälle jääneet laitteet etäyhteyden avulla.

 

Energiansäästöä helposti älykotitoiminnolla

Älykotitoiminnoilla voit myös säästää energiankulutuksessa. Wiser-älykotiratkaisun avulla voit seurata laitekohtaista energiankulutusta älypistorasioiden kautta. Wiser by SE -sovellus kerää dataa laitteistasi ja kertoo, mitkä laitteet olisi hyvä sammuttaa. Yksinkertaisimmillaan napsautat turhat laitteet pois päältä kotonapoissa-kytkimestä, kaikki samalla napin painalluksella.

Älykkäässä kodissa energiansäästö tarkoittaa myös älykästä lämpötilan säätöä. Wiser-tuoteperhe laajenee tulevaksi kesäksi kattamaan myös termostaatit, joista ensimmäinen vesikiertoisille pattereille tarkoitettu termostaatti on jo nyt saatavilla.