Witka Wood -takat

Witka Wood -takka musta
Witka Wood -takka valkoinen

Witka Wood -takat

Muotoilija Ville Witka suunnitteli uuden modernin tavan valmistaa perinteisen "pönttöuunin". Syntyi todella mielenkiintoinen Witka Wood takkamallisto.

Teräskuorien perusväreistä löytyy vaihtoehto jokaisen kodin sisustukseen. Ja mikäli tulee tarvetta, voidaan takan kuoret myös vaihtaa niin haluttaessa. Mallistosta löytyy myös huippu moderni "steel" malli, jossa on rosterikuoret.

Takan lasiluukun suuri pinta-ala antaa kauniisti tulen loimun tunnelmaa ympärilleen. Varaava massa takaa pitkän ja tasaisen lämmön.

Witka Wood takka on vaativan kuluttajan valinta, jossa yhdistyy perinteisen lämmittämisen tehokkuus uuteen huippu tyylikkääseen muotoiluun.

Halkaisija 650mm
Korkeus n. 1850mm
Paino 950kg

Lämmitysala 50-60m²

Witka Wood Piccolo

Witka Wood Piccolo hybridi

on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli. Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet. Takan sisäosa ja tulipesä on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta materiaalista. Värillinen ulkokuori on helposti vaihdettava teräsvaippa. Lämpö siirtyy huonetilaan tasaisesti takan kuoren ilmavälin kautta.

Halkaisija: 500mm
Korkeus: 1550mm
Paino: 380kg