Grillit

Turo Hiiligrilli

Hinta alk. 590€. Sisäosat on tehtaalla valettu valmiiksi, jotta asennus olisi mahdollisimman helppoa. Ruostumaton grilliritilä on helppokäyttöinen ja metallisen tuhkalaatikon avulla säätelet palamista, saaden parhaan hyödyn irti puista tai hiilistä. Pohjalaatta sisältyy hintaan.

syvyys x leveys x korkeus (mm) 580 x 580 x n.982 Paino (kg) n.430
Turo Hiiligrilli

 
Matti-pihakeittiö
Teppo hiili/paistotaso/tiilipiippu

Matti-pihakeittiö

Hinta alk. 1140€. Matti on pihakeittiö kaikkeen ruoanvalmistukseen. Valmiit osat nopeuttavat asennusta ja selvien ohjeiden avulla voit muurata Matti pihakeittiön vaikka itse. Metallinen emaloitu savupiippu on helppo pystyttää. Toimitus sisältää tiilet sahattuna, laastit, piipun, valuosat, grilliritilän, tuhkalaatikon sekä muurausohjeet. Toimitus ei sisällä pohjalaattaa.

syvyys x leveys x korkeus (mm)
580 x 1035 x n.780

Paino (kg)
n.680

Teppo-pihakeittiö

Hinta alk. 1140€. Näyttävä kokonaisuus kruunattuna tiilipiipulla tekee Teposta puutarhan kuninkaan. Tiilimassa lämmittää ruokaa ja antaa läsnäolijoille myös mukavaa tunnelmaa. Keittäminen ja paistaminen sekä grillaaminen on helppoa ja vaivatonta. Valmiiksi sahatut ja numeroidut tiilet sekä selkeät kerroskuvat helpottavat ja nopeuttavat muuraustyötä. Toimitus ei sisällä pohjalaattaa.

syvyys x leveys x korkeus (mm)
580 x 1375 x n.780

Paino (kg)
n.980