Maksutapamme laajentuivat, nyt voit maksaa myös erämaksulla

Svea - entä jos maksaisit niin kuin itse haluat? Niinpä. Lasku tai erämaksu.

Laajensimme maksuvaihtoehtojamme. Uutena maksuvaihtoehtona kuluttajille on nyt Svea Erämaksu 50-5000 € suuruisille ostoksille. Saat maksuaikaa jopa 36 kuukautta


Erämaksu tuo vapauden maksaa ostoksesi useammassa erässä kiinteällä kuukausierällä. Erissä maksaminen on kätevä tapa tasapainottaa kustannus erityisesti silloin, kun ostokset ovat isoja ja kalliita. Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Voit siis itse valita, haluatko jakaa maksusi 3:een, 6:een, 12:sta, 24:ään vai peräti 36:een erään. Kuluttajat voivat rahoittaa osamaksulla myös lämmitysöljytilauksensa.

Erämaksun voi valita 50-5000 € suuruisille ostoksille. Alle 500 € erämaksuun lisätään 5 € perustamis- ja käsittelykuluja, yli 500 € erämaksuihin niitä ei lisätä. Ostotapahtuman jälkeen saat sopimuksen sähköpostiisi allekirjoitettavaksi. Lasku saapuu ostopäivästä seuraavan kuun 15. päivä. Erämaksu on juridinen termi osamaksukaupalle, joka on hyödykesidonnaista, mutta vakuudetonta. Käytetystä luotosta veloitetaan 19,95 %:n luottokorkoa. Luotonhakijan alaikäraja on 24 vuotta ja osoitetiedot tulee olla saatavilla.

Kysy lisää myyjältämme. Verkkokaupassa voi valita osamaksun tai laskun kätevästi suoraan ostoskorissa.

Svea Laskun voi valita 0-5000 € suuruisille ostoksille. Maksuaikaa saa 14 vuorokautta. Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. Lisätietoa löytyy laskulta. Mikäli kaipaat lisää tietoa laskustasi, voit kääntyä Svean asiakaspalvelun puoleen. Laskutuslisä Svea laskulle on 3,95 € (sis. alv. 24 %).

 

Luottopäätökseni hylättiin vaikka minulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Mitä voin tehdä?

Luottopäätöksen hylkääminen ei tarkoita, että asiakkaan luottotiedoissa olisi merkintöjä. Kyse voi olla esimerkiksi isosta luoton summasta ja siitä, että asiakkaalta halutaan lisätietoja. Lisätietoja antamalla Svean asiakaspalvelu voi antaa myönteisen luottopäätöksen. Hankkija ei saa tietoa asiakkaiden luottopäätöksien yksityiskohdista. Niissä koskevissa kysymyksissä auttaa Svean asiakaspalvelu.