Kermansavi tulisijat 

Varaavat keraamiset takat

Uusi Kermansavi-mallisto on vastaus päästöjen vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Varaavien keraamisten takkojen tiivis runkomateriaali on valmistettu Heinävedellä 80-prosenttisesti keramiikkateollisuuden kierrätysmateriaaleista. Ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset alittavien takkojen puhdas palaminen pitää luukut kirkkaana ja energiatehokkuus tarjoaa entistä paremman hyötysuhteen vähemmällä puumäärällä pitäen päästöt pienenä.

Pinnan tasoon asennettu turvallinen ja iso lasiluukku tuo tulen rauhoittavan tunnelman kauniisti esiin. Takan jälkilämmön voit hyödyntää lisäksi herkullisten ruokien valmistuksessa. Selkeälinjainen muotoilu, erilaisiin sisustuksiin sopivat pintavaihtoehdot ja luonnonläheiset värit tekevät Kermansavi-malliston valikoimasta linjakkaan ja monipuolisen. Skandinaavinen väripaletti mukailee luontoa, kestää aikaa ja säilyttää trendikkyyden.

 
 


 

Uusi Kermansavi-mallisto on vastaus päästöjen vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Varaavien keraamisten takkaleivinuunien tiivis runkomateriaali on valmistettu Heinävedellä 80-prosenttisesti keramiikkateollisuuden kierrätysmateriaaleista. Ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset alittavien takkaleivinuunien puhdas palaminen pitää luukut kirkkaana ja energiatehokkuus tarjoaa entistä paremman hyötysuhteen vähemmällä puumäärällä pitäen päästöt pienenä.

Takkaleivinuunit sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon ja ne voi asentaa suoralle seinälle tai tilanjakajaksi keittiön ja olohuoneen väliin. Pinnan tasoon asennettu turvallinen ja iso lasiluukku tuo tulen rauhoittavan tunnelman kauniisti esiin. Selkeälinjainen muotoilu, erilaisiin sisustuksiin sopivat pintavaihtoehdot ja luonnonläheiset värit tekevät Kermansavi-malliston valikoimasta linjakkaan ja monipuolisen. Skandinaavinen väripaletti mukailee luontoa, kestää aikaa ja säilyttää trendikkyyden.