Lehmän Hiilipasta 4x335g
Tuotekoodi: FIC63002 EAN: 6430057630020

Lehmän Hiilipasta 4x335g

Tuotekoodi: FIC63002 EAN: 6430057630020

Tuotekuvaus

Lehmän Hiilipasta on nopeasti vaikuttava täydennysrehu lehmien ja vasikoiden suolistohäiriöiden sekä myrkytystilan hoitoon. Hiili sitoo haitallisia aineita ja bakteereja suolistosta. Yksi Lehmän Hiilipasta -tuubi sisältää 114 g tehokasta Carbovet®-hiilivalmistetta. Pakkaus sisältää neljä tuubia.

Valmistettu Suomessa

Lehmän Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Yksi tuubi on suunniteltu vastaamaan yhtä annostelukertaa lehmälle, joten annostelu on aina tarkkaa ja nopeaa. Lehmän Pastat säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Tuotepakkaus:

paino: 1,34 kg

Käyttöohje
Tuotetta saa antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

Käyttö:

  1. Laita tuubi annostelupistooliin
  2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
  3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä
  4. Vie tuubi suuhun kielen päälle niin, että pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalle (lehmät)
  5. Pumppaa tuubi tyhjäksi nielemisen tahdissa
  6. Pese pistooli käytön jälkeen

Annostelu lypsylehmille:

Annostele täysi tuubi kaksi kertaa päivässä. Jatka tarvittaessa annostelua 2-4 vuorokauden ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan.

Annosteluohje vasikoille:

Annostele 1/3-osa tuubia 2 kertaa päivässä. Jatka tarvittaessa annostelua 2-4 vuorokauden ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan.

Annostelu lampaille ja vuohille:

Ripulin yhteydessä 1/3-osa tuubia 2 kertaa päivässä.

Varastointi huoneenlämmössä. Vältä korkeita lämpötiloja.