Oikeat ruokintaratkaisut tilallesi

Hankkija tarjoaa Suomen laajimman valikoiman kustannustehokkaita ja innovatiivisia ruokintakonsepteja ja rehuratkaisuja. Meille on tärkeää, että löydät sivuiltamme helposti tilallesi parhaiten soveltuvan rehun ja sen oikean käyttömäärän eri ruokintatilanteissa. Rehujen lisäksi sivuille on koottu laaja tietopaketti ruokintaohjeita viimeisimpiä tutkimustuloksia unohtamatta. Ruokinta-asiantuntijamme ovat aina apunasi suunnittelemassa Sinun tilasi onnistunutta ruokintaratkaisua.

Luonnollisesti tehokkain - Lehmät kestää, ympäristö kestää ja talous kestää

Luonnollisesti tehokkain

Kanssamme turvaat tilasi ympäristökestävyyden ilman tuottamattomia investointeja. Hankkijan ainutlaatuiset rehuratkaisut ja uudistunut OIV-optimointi parantavat luonnollisella tavalla rehujen hyväksikäyttöä sekä tukevat lehmien kestävyyttä. Ruokintapanoksien kohdentuessa tehokkaasti maidon tuottamiseen parannat myös tilipussisi kestävyyttä.

Hankkijan ruokinta-asiantuntijoiden avulla saat käyttöösi avaimet sekä ruokinnan taloudellisen että ympäristöllisen kestävyyden seuraamiseen ja kehittämiseen. Ole rohkeasti ylpeä ruokintasi ympäristökestävyydestä!

Lypsylehmien ruokinta

Umpilehmien ruokinta

Emolehmien ruokinta

Vasikoiden ruokinta

Hiehojen ruokinta

Lihanautojen ruokinta

Onnistumisia

Videot

Näistä ilmoitimme