Nautojen rehut

Rehujen hankintapäätöksen yhteydessä valitaan myös kumppani tilan ruokinnan kehittämiseen. Hankkijan vahvuutena on alan paras ruokintaosaaminen, varmatoimiset rehut ja kattavat asiantuntijapalvelut.

Rehu- ja ruokintaratkaisujen valinnassa voit hyödyntää ruokinta-asiantuntijoidemme ja rehutuotekehityksemme laajaa rehuosaamista. Nautatilojen ruokinta-asiantuntijat tuntevat tarkasti rehujemme tuotantovaikutukset ja auttavat sinua valitsemaan tilasi tuotostavoitteisiin tehokkaasti vastaavat tuotteet, joiden takaisinmaksukyky on hyvä. Sijoittaminen tarkasti valikoituihin raaka-aineisiin ja todennettuihin lisäarvoaineisiin Hankkijan laadukkaiden rehusarjojen kautta luo tilallesi lisäarvoa.

Hankkijalla on oma, alan parhaista asiantuntijoista koostuva tuotekehitys, joka yhdessä kansainvälisen tutkimusverkostomme kanssa tuottaa aktiivisesti uutta tietotaitoa nautojen ruokintaan, uusia rehuratkaisuja ja kansainvälisesti merkittäviä rehuinnovaatioita. Hankkijan tuotekehityksen toiminnalle tunnusomaista on, että kaikille uusille innovaatioille on sekä tieteelliset perusteet että taloudellisesti kannattavat investointiperusteet. Hankkijan rehuasiakkaana pääset hyödyntämään edelläkävijän osaamista tilasi ruokinnan kehittämisessä.

Lupaamme asiakkaillemme, että Hankkija on rehujen ja ruokinnan osaaja, edelläkävijä, luotettava rehualan kumppani ja vastuullinen toimija. Meille on tärkeää, että asiakaslupauksemme näkyvät teoissamme joka päivä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
Ruokintapalvelut
 
Rehukonseptit
 
Nautojen ruokinta-asiantuntijoiden yhteystiedot
 
Tietoa nautojen rehuista
Videot
Julkaisut