Hankkijan 4-rehuohjelma broilereiden viljaruokintaan

Hankkijan Filee-Broiler -viljarehuohjelma on suunniteltu käytettäväksi tilalla lisättävän kokonaisen viljan kanssa. Tilalla käytettävä vilja analysoidaan ja tulosten perusteella tehdään viljankäyttösuunnitelma. Optimi-palvelumme on käytössäsi viljan analysointiin ympäri vuoden. Viljan käyttömäärää voidaan tarvittaessa muuttaa broilereiden kasvun mukaan tavoitepainoon pääsemiseksi.

Viljaruokinta parantaa tuotannon taloudellisuutta ja tukee broilereiden ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa. Filee-Broiler Startti ja Filee-Broiler Kasvatus-rehut sisältävät Progut®- ja Progres® -rehuaineet.

Filee-Broiler Startti PP CC muru – alkuun kannattaa panostaa

Ensirehujen osuus koko ruokinnasta on pieni, mutta vaikutukset kestäviä. Suhteellinen kasvu on suurinta alussa. Ensimmäisten päivien aikana ruoansulatuskanava kasvaa muuta elimistöä nopeammin. Suolistomikrobisto kehittyy ja vaikuttaa linnun kehitykseen monin tavoin ja linnun oma vastustuskyky alkaa kehittyä.

Filee-Broiler Startti PP CC sisältää untuvikon tarvitsemat ravintoaineet hyvin sulavassa muodossa. Muru-olomuoto on optimaalinen pienelle linnulle. Kokonaista vehnää voidaan lisätä dieettiin jo starttirehukaudella.

Filee-Broiler Kasvatus 1 PP CC rae – maltillista kasvua

Filee-Broiler Kasvatus 1 PP CC on suunniteltu rajoittamaan kasvunopeutta starttirehun jälkeen 7-10 päivän ajan (korkeintaan 20 päivän ikään). Kasvun rajoittaminen tässä iässä ei heikennä koko kasvatuksen aikaista tulosta, mutta pienentää vesipöhön ja sydänkuolleisuuden riskiä. Vehnämäärä on 3-20 % dieetistä.

Filee-Broiler Kasvatus 2 PP CC rae – kompensatorista kasvua

Filee-Broiler Kasvatus 2 PP CC on suunniteltu käytettäväksi suuremman vehnämäärän kanssa. Linnut kasvavat tässä kasvua rajoittavan vaiheen jälkeen nopeammin, mutta kestävät nopean kasvun paremmin. Kokonaisvehnää on käytettävä vähintään 16 % ja enintään 32 % dieetistä.

Filee-Broiler Loppurehu – kokkidiostaatiton rehu

Filee-Broiler Loppurehu on kokkidiostaatiton loppurehu, jota käytetään teurastamon ohjeen mukaan, tavallisesti 3-5 vrk ennen teurastusta. Loppurehun kanssa kokonaisen vehnän määrä on 17-32 %.