Helpotusta ja ratkaisuja viljan niukkuuteen sikatiloilla

Hankkijan valikoimasta löytyy monipuolisia ratkaisuja viljan niukkuuteen, niin oman viljan jatkeeksi, korvaamiseen kuin täydennykseen.

Nasu Sikaviljaseos rae

Nasu Sikaviljaseos rae on eri viljoista koostettu, lämpökäsitelty, ravintoarvoiltaan tasalaatuinen ja maittava seos. Rehuarvoiltaan Nasu Sikaviljaseos on kuin korkealaatuinen ohra. Se soveltuu korvaamaan tilan omaa viljaa niin imettävien ja tiineiden emakoiden kuin lihasikojenkin ruokinnassa tilalla käytössä olevan tiivisteen kanssa. Rakeisella Nasu Sikaviljaseoksella on erinomainen toimivuus niin irtorehu- kuin viljasiilosta annostellen.

Olomuoto rae.

Toimitukset Turusta ja Seinäjoelta.

Nasu Sikaviljaseos sopii käytettäväksi korvaamaan tarvittaessa myös kaiken rehuseoksen sisältämän viljan. Hankkijan valmistamista rehuseoksista ja niiden raaka-aineista tehdään omavalvontana säännöllistä ja systemaattista toksiiniseurantaa. Tämä on osa jatkuvaa työtä toimivien ja turvallisten rehujen suhteen.

Sopiva OVR TR on tarkoitettu tilanteisiin, joissa tilalla on OVR-ruokinta, mutta omaa viljaa ei ole käytettäväksi lainkaan tai sitä on rajallisesti.

Toimitukset Seinäjoelta.

 

Täydennysrehut eri tilanteisiin löytyvät täältä:

 

Ruokinta-asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yhdessä kanssasi tilallesi sopivimman ratkaisun.

Liittyvät tuotteet