Kovametallitappi 20mm Terävä 50 kpl/ltk
Tuotekoodi: TS11031324

Kovametallitappi 20mm Terävä 50 kpl/ltk

Tuotekoodi: TS11031324

Tuotekuvaus

Element Six on saksalainen yritys, joka valmistaa kovametallituotteita. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan saksalaisella huolellisuudella, ja niiden keskiössä ovat korkea laatu, kestävyys ja käyttäjäystävällisyys. Kun koneiden ja työkalujen voimanlähteenä käytetään oikeita materiaaleja, luotettavuus ja suorituskyky paranevat huomattavasti, ja laitteet toimivat tehokkaammin ja pidempään. Element Six kovametallituotteet valmistetaan volframikarbideista jossa yhdistyvät suuri kovuus, kulutuskestävyys ja äärimmäinen lujuus. Kovametallitapit murtavat tien jääpintaa tehokkaasti niiden erinomaisen irrotuskyvyn ansiosta. Kovametallitappeja voidaan käyttää myös sorateiden kunnossapidossa, mikä lisää niiden monipuolisuutta ja hyödyllisyyttä erilaisissa tieolosuhteissa.

Element Sixin tappien prikat on suunniteltu lukkiutumaan yhteen ja estämään prikan pyörimisliike. Tämä ominaisuus on tärkeä, koska se ehkäisee soralta rungonistukkaan pääsyn ja mahdollistaa itse tapin vapaan pyörimisen. Monilla kilpailijoilla saattaa olla pelkästään pyöreä prikka, joka liikkuu vapaasti ja siten aiheuttaa kulumista rungolle, tai sitten prikkaa ei ole ollenkaan.

Prikan rooli on olennainen, koska se auttaa pitämään sora-aineen loitolla rungonistukasta, mikä puolestaan mahdollistaa tappien tasaisen kulutuksen ja pidemmän käyttöiän. Element Sixin tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa pyritäänkin takaamaan paras mahdollinen suorituskyky ja kestävyys asiakkaille, ja prikkojen lukkiutumistoiminto on yksi esimerkki tästä sitoutumisesta laatuun ja innovaatioon.

Tuotepakkaus:

mitat: 24,0 cm (l) x 19,0 cm (k) x 19,0 cm (p)

paino: 0,27 kg

Liittyvät tuotteet