Clamox 10 l + Dash 5 l
Tuotekoodi: HM15579

Clamox 10 l + Dash 5 l

Tuotekoodi: HM15579
  • Clear eld-tuotantomenetelmän herbisidi CL kevätrypsi sekä CL kevät- ja syysrapsilajikkeille
  • Erittäin laajatehoinen leveälehtisiin ja heinämäisiin rikkakasveihin
  • Joustavat käsittely ajankohdat 2–8-lehtiasteella
  • Hyvät tankkiseosmahdollisuudet, säästävät ajokertoja
  • Tehoaa jo +5 °C alkaen
 

Tuotekuvaus

Pahvilaatikossa 2 kpl Clamox 5 l ja 1 kpl Dash 5 l.
Tuotepakkaus:

paino: 15,50 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö
TuoteClamox 10 l + Dash 5 l
PohjavesirajoitusKyllä
PeräkkäiskäyttörajoitusEi

Käyttötarkoitus:
Clamox on Clearfield tuontantomenetelmään kuuluva poikkeuksellisen laajatehoinen herbisidi. Kattavan leveälehtisten rikkakasvien torjuntatehon lisäksi, se torjuu tehokkaasti ristikukkaiset rikkakasvit sekä tehoaa heinämäisiin rikkakasveihin. Torjuen tehokkaasti mm. hukkakauran ja jääntiviljan tappavasti, juolavehnä jää käsittelyn ansiosta kääpiökasvuiseksi kasvuston alle.

Clamoxilla on vahvan lehtivaikutuksen lisäksi, vahvin maavaikutus Clearfield herbisideistä. Se estää uusia rikkakasveja taimettumasta tehokkaasti käsittelyn jälkeen, mm. syysitoista saunakukkaa syysrapsilla. Tuote sopii hyvin kaikkiin eri muokkausmenetelmiin ja eri maalajeille biologisen tehonsa puolesta.

Kokonaisvaltaisen rikkakasvien torjunta tehon ansiosta Clearfield lajikkeet pystyvät hyödyntämään perinteisiä lajikkeita paremmin geneettisen kasvupotentiaalinsa. Mikä tekee niistä käytännön viljelyssä suhteellisesti satoisempi.

Tehokas herbisidi sopii hyvin myös erilaisiin tankkiseoksiin (mm. tuholais- ja tautivalmisteiden kanssa), mikä yhdistettynä joustavaan käsittelyajankohtaan mahdollistaa viljelijälle säästää aikaa, rahaa ja ajokertoja kiireisenä aikana kasvukaudella.

Clearfield tuotantomenetelmässä tekee viljelystä yksinkertaisempaa, satovarmempaa ja kokonaisuudessaan helpompaa onnistua. Clearfield öljykasvilajikkeet eivät mm. kuole tai vahingoitu helposti, jos ruiskunpesu viljojen ”pienannosaineita” käytön jälkeen ei ole onnistunut täysin.

Tuotantomenetelmän lajikkeilla voidaan käyttää kaikki samoja valmisteita kuin perinteisilläkin lajikkeilla.

Clamoxin 10 l:n pakkaus riittää 5-6,7 ha:lle.

Käyttömäärät:
Clearfield kevätrypsin ja -rapsin sekä Clearfield syysrapsin: 2-8-lehtiasteella, Clamox 1,5-2,0 l/ha + Dash 1 l/ha. Vesimäärä: 100-400 l/ha.

Kasvinviljelyrajoitukset: Katso tarkemmin käyttöohjeista.

Jääntikasvien torjunta: Jääntikasveihin tehoavat kaikki öljykasveihin tehoavat tuotteet, kuten mm. fenoksihapot kuten MCPA, TRIO. Lukuun ottamatta ”pienannosaineita”, jotka eivät tehoa Clearfield lajikkeisiin. Niitä on mahdollista käyttää seuraavilla viljelykasveilla normaalisti tankkiseoksissa tai yksinään, jos ei ole tarvetta torjua jääntikasveja.


Käytön rajoitukset: Pohjavesirajoitus. Vesieliöiden suojelemiseksi 10 metrin suojaetäisyys vesistöihin. Saa käyttää vain kerran kasvukauden aikana. Maksimikäyttömäärä Clamox-valmistetta on 2,0 l/ha kasvukauden aikana. Metatsaklorin käyttömäärä samalla kasvulohkolla ei saa kolmen vuoden aikana ylittää 1 kg/ha.


Tuoteominaisuudet:

  • Tehoaine: Imatsamoksi 17,5 g/l ja Metatsakloori 375 g/l
  • Sateenkesto: 1 h
  • Pakkauskoko/ tukkupakkaus: Clamox 5 l x 2 kpl + Dash 5 l x 1 kpl
  • Valmistaja: BASF  • Lue aina ennen käyttöä käyttöohjeet huolellisesti ja noudata niitä.