Lannoitekausi on alkanut – uusi lannoite Yara STARTTI valikoimaan

Uuden lannoitekauden alusta lähtien valikoimaan tulee uusi lannoite Yara Startti. Se on typpeä sisältävä fosforilannoite, joka sopii kaikkien kasvien lannoitukseen. Lannoitteen käyttöä suositellaan erityisesti lohkoille, joissa fosforia on niukasti tai fosforia liukenee hitaasti kasvien käyttöön. Lannoite valmistetaan Uudessakaupungissa Siilinjärven puhtaasta fosforista. Lannoite myydään 600 kg suursäkissä sekä 25 kg säkeissä lavatoimituksina.

Yara lannoitteet

YaraMila Y 4 on jälleen myynnissä Hankkijalla

Hankkijan valikoimassa on myös tuttu YaraMila Y 4. Se sisältää runsaasti kaliumia ja vähän fosforia sisältävä lannoite, joka soveltuu erityisesti karkeiden kivennäismaiden lannoitukseen ja se on erinomainen yleislannoite säilörehunurmille.

YaraMila Y 10 on kymppivalinta viljojen ja nurmien lannoitukseen

YaraMila Y 10 on tasapainoinen ravinnekoostumus kaikille kasveille. Fosfori riittää maille, joiden fosforitaso on luokassa tyydyttävä korkeilla satotasoilla ja matalammilla satotasoilla luokkaan välttävä. Lannoite sisältää lisäksi kaliumia, rikkiä, booria sekä seleeniä.

YaraSuna Bio Plus 10-4-1 on markkinoiden tehokkain kierrätyslannoite

YaraSuna Bio Plus 10-4-1 sisältää ainoana lannoitteena aktivointiainetta, joka nopeuttaa ravinteiden kiertoa kasveille käyttökelpoiseen muotoon. Lannoite soveltuu luonnonmukaisen viljelyyn sekä tavanomaisessa viljelyssä erinomaisesti syysviljojen lannoitukseen.