Puupelletti Pro irto
Tuotekoodi: PROIRTO

Puupelletti Pro irto

Tuotekoodi: PROIRTO
  • Puupelletti maksetaan aina joko laskulla tai erämaksulla.
  • Minimitilausmäärä on 3 tonnia.
  • Valmistusmaa Suomi.
 

Tuotekuvaus

Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Se myös soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin; omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, aluelämpökeskuksiin ja moniin muihin.

Hankkija myy ProPelletin valmistamaa puupellettiä. Pelletti on 100 % puuta, joka valmistetaan pellettitehtaiden lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylänlastusta. Pelletin laatua valvotaan tarkoin, jolla varmistetaan tuotteen korkea laatu ja tasalaatuisuus. Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Sen hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

Pelletin laatu: SFS-EN ISO 17225-2 luokka A1 (Kotitalouspelletti).

Pelletin halkaisija 6 mm tai 8 mm riippuen toimittavasta tehtaasta. Irtopellettiä toimitetaan Tervolan ja Ylivieskan tehtailta. Tervolan tehtaalta toimitetaan 6 mm pellettiä ja Tervolan toimitusalue on Pohjoinen, ulottuen etelässä noin Oulun korkeudelle. Ylivieskasta toimitettava pelletti 8 mm ja toimitusalue on noin Oulun korkeudelta alaspäin.

Minimitilausmäärä 3 tonnia. Toimitamme pelletin puhallettuna suoraan asiakkaan varastoon.

Toimittaja (Propellet) varaa kohtuullisen ajan kerätä täysi kuorma bulk-toimituksissa. Määritellyissä Lapin (käytännössä Rovaniemen ja Kuusamon pohjoispuolisissa) kunnissa toimitus toteutuu, mikäli kuorma on kerättävissä kohtuullisessa ajassa.


Puupellettianalyysi_5_2020 (1.01 MB, pdf)
Tuotepakkaus:

paino: 1000,00 kg