Katto- ja seinäelementit

Kerro meille rakennushankkeestasi niin otamme sinuun yhteyttä. Rakennushankelomakeen täyttäminen auttaa meitä hahmottamaan hankkeesi paremmin ja saat tällä tavalla nopeammin vastauksen.

 
 
Kingspanin elementit rakennuksessa
Parocin seinäelementti rakennuksessa

Kingspan eristetyt paneelit

Kestävän kehityksen mukaisia rakentamisen ratkaisuja, uusia teknologioita ja palkittua suunnittelua. Nämä eivät ole vain sanahelinää, vaan näistä Kingspan on tehty. Olemme kasvaneet irlantilaisesta perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi rakennusalan toimijaksi. Lue lisää.

Paroc sandwich-elementit

Paroc-elementit ovat korkealuokkaisia sandwich-elementtejä, joiden ydin on Parocstructural -kivivillaa. Villaydin ja siihen liimatut teräsohutlevypinnat muodostavat yhdessä lujan komposiittirakenteen, joka täyttää ulkoseinille, väliseinille ja sisäkatoille asetetut lujuusvaatimukset. Lue lisää.

Ruukin seinäelementti

Ruukki sandwich-elementit

Ruukki® sandwich-paneeleja käytetään julkisivuissa, väliseinissä ja sisäkatoissa. Yleisimpiä käyttökohteita ovat teollisuus-, logistiikka ja liikerakennukset, urheiluhallit, sekä voimalaitokset. Paneelit soveltuvat myös elintarviketeollisuuden rakennuskohteisiin. Lue lisää.

Julkaisut