Agronic WR 500 etukarhotin
Tuotekoodi: AGWR500

Agronic WR 500 etukarhotin

Tuotekoodi: AGWR500

Tuotekuvaus

Agronic WR 500 etukarhotin
Agronic WR 500 karhotin sopii suoraan etunostolaitteeseen tai soviteosin etukuormaimeen. Kytkentä on kelluva ja karhotin toimii omien tukipyöriensä varassa. Karhottimella voidaan yhdistää kaksi karhetta tai sillä voidaan karhottaa pöyhityltä pellolta. Sitä voidaan käyttää myös yhtä aikaa korjuukoneen kanssa.

Puhdasta rehua
Heinä siirtyy piikkien päällä, mikä minimoi epäpuhtauksien siirtymisen karheeseen. Kivet jäävät mahaan, kuten niiden kuuluukin. Mikäli piikki irtoaisi, se ei vaurioita korjuukonetta.

Erinomainen karhe
Toimintaperiaatteensa vuoksi heinää ei punota kierteelle, vaan karhe pysyy tasaisena ja ilmavana. Sekä karheen että työleveyden säädöt ovat hydraulisia.

Lisää korjuutehoa ja vähemmän maanpinnan tiivistymistä
Karhotus samanaikaisesti korjuun kanssa vähentää ajokertoja pellolla. Korjuukoneen kapasiteetin täysimääräinen hyödyntäminen lisää työtehoa ja vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta.

Yksinkertainen ja lähes huoltovapaa
Polyamidivalmisteiset piikit ovat joustavia ja erittäin kulutuskestäviä, minkä ansiosta kuluvaa käyttökoneistoa piikeille ei tarvita. Suoravetoiset roottorit ovat hydraulikäyttöisiä, ja niiden öljyntarve vaihtelee halutun pyörintänopeuden mukaan 20-35 l/min.

Kompakti koko
Yksinkertainen rakenne säästää painoa eikä karhotin vaadi erityistoimenpiteitä kuljetusta varten. Näkyvyys on aina hyvä, ja koneen käyttö ja hallinta ovat vaivattomia.

Lisävarusteena koneeseen on saatavilla:
 • Euro-etukuormainsovite (etunostolaitesovite on vakiovaruste)
 • Karhonpaininrulla
 • Lisätukipyöräpari etukulmiin

  Kysy lisää Agronic WR 500 etukarhottimesta lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteAgronic WR 500 etukarhotin
  Työleveys, m5,1 (max)
  Kuljetusleveys, m3,3
  Paino, kg395
  Roottorien määrä2
  Piikkivarsia / roottori16
  Karheen leveys, m1,5 (max)
  Rengaskoko16x6,50-8
  Hydrauliikan tarve1x 2 toiminen ja paine ja vapaa paluu
  Videot ja esitteet