Hankkijan noutopiste 24/7 palvelut Hyvinkäällä, Porvoossa ja Seinäjoella

Hyvinkään myymälän pihaa
Hyvinkäällä noutopisteenä toimii kontti.

Hankkija on avannut Hyvinkään, Porvoon ja Seinäjoen myymälöiden yhteyteen noutopisteen, josta asiakkaat voivat hakea verkkokauppatilaukset tai puhelimessa sovitut ostoksensa mihin kellonaikaan tahansa. Palvelu on kohdennettu verkkokaupan asiakkaiden lisäksi erityisesti maatalousasiakkaille ja sopimushuoltajille. Palvelu soveltuu erityisesti varaosien kaltaisille ostoksille, joissa tarve voi tulla nopeasti, mutta Hankkijan myymälän normaalit aukioloajat eivät riitä ostoksen noutoon.

Noutokontti/-piste toimii siten, että myyjä lähettää asiakkaalle tekstiviestillä kertakäyttöisen PIN-koodin, kun tilaus on noudettavissa. Koodin avulla ovi aukeaa ja tuote löytyy hyllystä tilausnumeron perusteella. Ostokset ovat noudettavissa kuuden vuorokauden ajan. Hyvinkäällä noutopisteenä toimii kontti ja se sijaitsee Hyvinkään myymälän etuoven läheisyydessä pysäköintipaikalla. Kontti on lämmitetty, joten se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Tuotteiden maksimipituus on 2 metriä. Seinäjoen ja Porvoon noutopisteen ovi on varsinaisen myymälärakennuksen yhteydessä. Noutopisteet ovat valvonnan alla.

 
Seinäjoen noutopiste
Seinäjoella noutopisteen ovi on varsinaisen myymälärakennuksen yhteydessä.

Ostokset maksetaan joko verkkokaupassa tai puhelimella tehdessä Hankkija-laskulla, jolloin asiakkaalla tulee olla laskutustili Hankkijalla.
Mikäli ympärivuorokautinen ostosten nouto osoittautuu suosituksi, niin palvelua laajennetaan muidenkin myymälöiden yhteyteen.

 
PIN-koodin syöttö oveen
Ovi aukeaa vaivattomasti PIN-koodilla.
Tuotteet on noudettavissa 24/7.
Tuotteet on noudettavissa 24/7.
 
Hyvinkään noutokontti ja trukki
Konttiin mahtuu isojakin tuotteita.