Amazone UX 01 Super -mallisto
Tuotekoodi: AW1167012815L

Amazone UX 01 Super -mallisto

Tuotekoodi: AW1167012815L
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Hinattava kasvinsuojeluruisku UX 01 Super – Hinattavien ruiskujen suunnannäyttäjä

UX00-mallisto korvaantuu upealla ("Machine of the Year" voittaja) UX01-mallistolla. Uuden sukupolven UX 01 4200 - 6200 litran säiliötilavuudella hinattavat kasvinsuojeluruiskut tarjoavat entistä enemmän tarkkuutta ja suorituskykyä sekä vielä enemmän käyttäjämukavuutta. Kokonaan uuden käyttökonseptin ja innovatiivisen puomisto-ohjauksen sekä 21 – 40 m:n puomistoleveyden ansiosta UX 01 tarjoaa mukavuutta ja tarkkuutta ruiskutukseen.

520 l/min kaksoispumppu
UX 01 Supereissa on kaksoispumppujärjestelmä, jossa on kaksi 260 l/min pumppua joista toinen huolehtii sekoituksesta ja toinen ruiskutuksesta. Pumput ovat erittäin tehokkaita, kestävät kuivakäyttöä ja ovat itseimeviä. Avoimen rakenteen ansiosta niiden huolto on tehty helpoksi.

Kaikissa koneissa on vakiona kokonaan katettu alapohja, joka päästää kasvit liukumaan koneen alta ja estää näin tehokkaasti niiden vahingoittumisen.

 • Maksimaalinen tarkkuus optimaaliseen työtulokseen
 • ContourControl optimaaliseen puomiston korkeuteen
 • Kapein mahdollinen lohko-automaatio ja suutinvalinta AmaSwitch ja AmaSelect varusteilla
 • Suurin tehokkuus pellolla ja tiellä
 • Automatisoidut täyttötoiminnot
 • Automatisoidut puhdistusohjelmat
 • Kevyt omapaino, kompakti,

  Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen!

  AMAZONE-ruiskut vastaavat kasvinsuojelulain (Saksa), liittovaltion biologian laitoksen BBA (Saksa) ja ankarimpien eurooppalaisten tarkastusnormien (ENTAM-hyväksyntä) määräyksiä.

  Painopisteeltään edullinen säiliö täysin sileillä seinämillä

  Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen luotettava ja kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin matalat astian takasyvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja helpon puhdistuksen sisältä ja ulkoa.

  Tukeva profiiliteräsrunko

  Leveä erittäin lujasta teräksestä valmistettu profiiliteräsrunko, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat tarvittavan kestävyyden. Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, kaikki letkut sijoitettu suojaan rungon sisään.

  Äärimmäisen kestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto

  AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että huippukevyt. Puomiston 15 - 40 metrin työleveydet mahdollistavat koneen sujuvan mukautumisen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurilla pinta-alatehoilla.

  Super-L2-puomisto - Huippukevyt profiilirakenne kompaktilla kiinnityksellä ja kestävällä rakenteella

  Super-L2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasennossa puomisto on todella kompaktisti peruslaitteen takana, jolloin kuljetusleveys on vain ja ainoastaan 2,40 m. Loppuun mietittyjen ripustusten ansiosta Amazonen L2-puomisto on pitkäikäinen, turvallinen ja erittäin tarkka kasvinsuojeluruisku. Super-L2-puomistossa on vakiona:

 • Erityisen pitkä keskuskannatinvarsi suurimmankin puomiston yhdensuuntaiseen ohjaukseen
 • Ripustuksen jousi- ja vaimennuselementtiyhdistelmät pystysuorista liikkeistä syntyvien iskujen vaimentamiseksi
 • Suurikokoinen jarrutuslevyistä ja vaimennuslohkoista koostuva integroitu vaimennusjärjestelmä vaakasuorien kiertoliikkeiden vaimentamiseksi
 • Jousilevyt ajosuuntaisten liikkeiden vaimentamiseksi (vain neliosaisessa puomistossa).

  Käyttäjäystävällinen hallintapaneli selkeillä vipuasentojen merkeillä

  Kaikki UX-ruiskut on varustettu ergonomisesti muotoillulla keskushallintapaneelilla. Kaikki käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen välttämiseksi vasemmalle, suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki käyttövaiheet on kuvattu tarkasti yksiselitteisillä vipuasennoilla.

 • Videot ja esitteet

  Amazone UX Super -mallisto

  Amazonen UX00-Super mallisto päivittyi Suomessa UX01 Super mallistoon vuonna 2020. Mallistouudistus tarjoaa tulevaisuuden tekniikka jo tänään. Koeteltu teknologia säiliön muotoilussa ja rungossa tarjoavat perustan uudelle teknologialle. Tällä sivustolla kerromme UX teknologian eduista sekä Sinun mahdollisuuksista varustella kasvinsuojeluruiskusi omaan käyttöösi sopivaksi.

  Amazone tarjoaa laajimman valikoiman kasvinsuojeluruiskuja eri varustevaihtoehdoin!

  UX-Super mallisto tarjoaa markkinoiden kärkiteknologiaa
  UX-Super mallisto tarjoaa markkinoiden kärkiteknologiaa
  Voit valita monipuolisesti erilaisista hallintalaitteista
  Voit valita monipuolisesti erilaisista hallintalaitteista

  Amazone UX01 Tekniset Tiedot

  Kasvinsuojeluruisku UX 4201 Super UX 5201 Super UX 6201 Super UX 7601 Super UX 8601 Super
  Nimellistilavuus 4200 l 5200 l 6200 l 7600 l 8600 l
  Todellinen tilavuus 4600 l 5600 l 6560 l 8000 l 9030 l
  Huuhteluvesisäiliö 580 l 580 l 580 l 580 l 580 l
  Työleveys 21 - 45m 21 - 45m 21 - 45m 21 - 45m 21 - 45m
  Työnopeus 4 - 18 Km/h 4 - 18 Km/h 4 - 18 Km/h 4 - 18 Km/h 4 - 18 Km/h
  Lohkoautomatiikka 5-13, 50cm 5-13, 50cm 5-13, 50cm 5-13, 50cm 5-13, 50cm
  Pumppu 520 l/min kaksoispumppu 520 l/min kaksoispumppu 520 l/min kaksoispumppu 600 l/min kaksoispumppu 600 l/min kaksoispumppu
  Maavara 0,78m (340/85 R48 renkailla) 0,78m (340/85 R48 renkailla) 0,78m (340/85 R48 renkailla) 0,8m (520/85 R46 renkailla) 0,8m (520/85 R46 renkailla)
  Ruiskutuskorkeus 0,5 - 2,5m (340/85 R48 renkailla) 0,5 - 2,5m (340/85 R48 renkailla) 0,5 - 2,5m (340/85 R48 renkailla) 0,5 - 2,5m (520/85 R46 renkailla) 0,5 - 2,5m (520/85 R46 renkailla)
   

  Kevyt mutta järeä runko

  UX:n runko on valmistettu kestävästä profiiliteräksestä. Rungon kaikki reunat on pyöristetty ja letkut on vedetty suojassa koneen eri osiin.
  Runko mahdollistaa suuren maavaran (>800mm) riippuen valitusta rengastuksesta. Siloinen alareuna ei vahingoita kasvustoa ja jousitettu aisa tekee siirtoajosta mukavaa!


  Aisa on aina vakiona jousitettu eikä vetokoneen tärinöitä siirretä puomistoon

  UX Super mallistossa on vakiona hydraulinen tukijalka mikä on tukevasti koneen keskellä. Tukijalan asennon osoittaa mukavasti viisari kävelytasanteen päällä

  Legendaarinen säiliö

  UX:n siloinen säiliö ilman loiskelevyjä on helppo puhdistaa. Uniikki muotoilu mahdollistaa matalan painopisteen sekä hölskymisen aiheuttaman liikkeen vaimentamisen. Säiliö tyhjenee sen alimmasta kohdasta joten se on aina varmasti tyhjä. Vakiona on kolme puhdistussuutinta mitkä varmistavat parhaan pesutuloksen.
  Säiliön täyttötason osoitin toimii koholla ja tilavuus näkyy käyttöliittymästä ja mukavuuspakettien yhteydessä digitaalisesti koneen sivulla.
  Osat on kiinnitetty säiliöön säiliön ulkopuolelta joten huolto on tehty erittäin helpoksi.

  520 l/min kaksoispumppu

  Kaksoispumppujärjestelmässä on kaksi 260 l/min pumppua joista toinen huolehtii sekoituksesta ja toinen ruiskutuksesta. AR:n pumpuissa on vakiona kestävät Blue-Flex kalvot. Pumput ovat erittäin tehokkaita, kestävät kuivakäyttöä ja ovat itseimeviä. Avoimen rakenteen ansiosta niiden huolto on tehty helpoksi.
  Voit valita joko hydraulisen tai mekaanisen pumpun käytön.

  Highflow+

  Uusittu highflow+ järjestelmä yhdistää automaattisesti pumppujen tehon tarvittaessa. Highflow järjestelmä mahdollistaa jopa 400 l/min ruiskutustehon pumppujen tehon yhdistämisellä sekä toisella syöttölinjalla. Järjestelmä on täysin automaattinen eikä vaadi käyttäjältä kraanojen yms. kääntelyä.

  Helppokäyttöinen ISOBUS -ohjelmisto

  Uudessa UX-mallistossa on kokonaan Amazonen suunnittelema ISOBUS-käyttöliittymä. Tämä AEF-sertifioitu käyttöliittymä on täysin Suomenkielinen ja selkeä. Ainutlaatuinen "automaattitoiminnot" painike mahdollistaa kaikkien haluttujen automaattitoimintojen kytkemisen päälle yhden napin painalluksella ilman valikoiden selaamista.

  SmartCenter -ohjauspaneeli

  Voit valita joko manuaalisen, Comfort tai Comfort Plus -hallinnan. Uusi 7-asentoinen paineventtiili tai Comfort Plus kosketusnäyttöhallinta osoittaa markkinoiden helpoimman ja turvallisimman käytön kasvinsuojeluruiskullesi. Malliston suunnittelussa huomioitiin ergonomia ja mukavuus. Kaikki käyttölaitteet varustetasosta riippumatta ovat mukavalla korkeudella ja erittäin selkeästi merkitty.


  Käyttöpaneeli on tiivistetyn suojapaneelin alla. Vakiona suojapaneelissa on LED-valot jolloin työskentely on mukavaa myös pimeällä.

  Koneen oikealla puolella on oikea tarvikelokero. Valaistun ja tiivistetyn suojapaneelin alla on suuri 240l varustelaatikko missä on irroitettava hylly. Tarvikkeet tai suuret kanisterit kulkevat mukavasti koneesi mukana!
   

  Kemikaalintäyttöastia

  Vakiona on Amazonen uusittu kemikaalintäyttöastia. Markkinoiden suurin tilavuus 60l sekä suurin imuteho 200 l/min varmistavat huolettoman käytön. Kansi toimii annostelutasona sekä kanistereiden valutuskäytössä.
  Kartiomallinen muoto sileillä seinämillä mahdollistaa helpon puhdistuksen. Uusi pohjaan asennettu sekoitussuutin helpottaa jauhemaisten komponenttien imemistä säiliöön. Vakiona on puhdistussuutin kanistereille.  Pesupistooli kuuluu myös kemikaalitäyttöastian varusteisiin. Kemikaalit syötetään aina suoraan säiliöön, jolloin esimerkiksi puolikkaiden säiliöiden yhteydessä ei tarvitse jännittää aineiden jäämistä täyttöaukon sihtiin.  Comfort Plus paketin yhteydessä voit valita automaattisen kemikaalintäyttöastian puhdistuksen.

  Uusi 7-asentoinen paineventtiili

  Uusittu paineventtiili on suunniteltu niin että kahvaa vetämällä nesteen kierto lakkaa ja voidaan valita haluttu toiminto. Toiminnon valinnan aikana nestettä ei ohjata ei haluttuihin suuntiin. Venttiilin järjestys on ruiskun käytön kannalta kronologinen ja nyt voit täyttää myös puhdasvesisäiliön 3" imuliittimen kautta

  Manuaalinen käyttö

  Vakiona olevassa manuaalisessa käyttöpaneelissa on uusi 7-asentoinen paineventtiili sekä manuaalinen kolmiasentoinen imuventtiili. Perinteinen "mistä / minne" ajattelu toimii manuaalisten venttiilien avulla.

  Kaikki toiminnot ovat mukavasti käyttäjän ulottuvilla. Vakiona suojatun paneelin alla on varustelokerot.

  Comfort Paketti

  Comfort paketin yhteydessä painepuolen hallintaan on uusi 7-asentoinen paineventtiili ja imupuolen hallintaan sähköinen venttiili osoittimella.

  3" TwinTerminaliin kautta hoidat täyttötason määrittämisen, täytön katkaisun, sekoituksen tason sekä suodattamien puhdistuksen.
  Comfort -pakettiin kuuluu markkinoiden monipuolisimmat puhdistusautomatiikat mitkä selitetään myöhemmin.


  Helppokäyttöisen TwinTerminalin avulla voit hallita monia ruiskusi toimintoja.

  Suojapaneelin takana on suodattimet sekä 30Kg kestävä taso. Imusuodattimen kansi on läpinäkyvä tukosten tarkastamiseen.

  Comfort Plus -paketti

  Comfort Plus -paketti sisältää perus Comfort toiminnot. Kaikki ruiskun mekaaniset kraanat on yhdistetty 7" TwinTerminal -paneeliin. Käyttö on erittäin intuitiivista selkeän näytön kanssa. Voit käyttää paneelia hanskojen kanssa. Valikoiden määrä on mahdollisimman pieni ja informaatio on selkeää valintojen tekemiseksi.

  Comfort Plus mahdollistaa automaattisen kemikaalintäyttöastian puhdistamisen, automaattiset ohjelmoidut imutehot / täyttöprofiilit. Lisäksi voit mm. tehdä koneen talvivarastoinnin Comfort Plus paketin avulla.

  Markkinoiden monipuolisimmat puhdistusautomatiikat on selitetty myöhemmin.


  TwinTerminal näyttö kertoo selkeästi mistä nestettä imetään ja minne se ohjataan. Lisäksi näet näytöstä onko neste likaista vai puhdasta.

  Comfort Plus paketti mahdollistaa sähköisen injektoriventtiilin käytön ja siten täysin automaattisen sekoitustehon ja täyttötauon säätämisen eri profiileihin.

  Pesuautomatiikat

  Comfort ja Comfort Plus ohjausjärjestelmiin kuuluu monipuoliset pesuautomatiikat. Voit aktivoida nämä toiminnot suoraan ohjaamosta kunhan esivaatimukset täyttyvät. (Riittävän paljon puhdasta vettä, tyhjä säiliö, avoin puomisto yms.)

  Laimennuksen avulla voit laimentaa pääsäiliön nestettä haluamasi määrän verran, puomiston huuhtelun avulla voit huuhdella puomiston, vaikka pääsäiliössä olisi nestettä. Pikapuhdistuksen avulla voit pestä järjestelmän kun tulet jatkamaan samalla sekoituksella myöhemmin. Intensiivinen puhdistus tekee saman puhdistuksen useamman kerran ja voit puhdistuksen jälkeen vaihtaa kemikaalia(*).
  Pikapuhdistus ja intensiivinen puhdistus käyvät läpi pumpun, sekoittimet, suodattimet, säiliön, ruiskutuslinjaston ja suuttimet. Käyttäjän vastuulla on avata tarvittaessa suuttimet.
  Lisävarusteena saat myös ainutlaatuisen XtremeClean puhdistuautomatiikan

  XtremeClean -järjestelmä

  Uniikki XtremeClean järjestelmä on tarkoitettu kun ruiskutetaan tarttuvia tai erittäin sotkevia kemikaaleja. Automatiikkaan yhdistetty ainutlaatuinen moottorisoitu pistesuutin. Suutin käy viruttelun jälkeen symmetrisesti säiliön läpi voimakkaalla pistesuihkulla jolloin vaikeampikin lika irtoaa. Irroituksen jälkeen järjestelmä puhdistetaan intensiivien puhdistuksen tavoin.

  Monipuolinen puomisto

  Monipuolinen ja vakaa puomisto

  UX Super mallistoon voit valita joko Super L2 -puomiston työleveyksillä 21 - 40m. Lisäksi voit nyt valita uuden järeän Super L3 -puomiston 36 ja 45 metrin työleveyksillä.
  Amazonen puomit ovat ainutlaatuisen muotoilun ansiosta erittäin kevyitä ja samalla järeitä. Amazonen muotoilun ansiosta puomiston vakaus on ainutlaatuista.

  Vakaa puomisto yhdistettynä huoltovapaisiin niveliin tarjoaa ainutlaatuista mukavuutta. Valitse tarpeesi mukaan perinteisestä puomiston hallinnasta markkinoiden nopeimaan ContourControl hallintaan yhdessä uniikin SwingStop -järjestelmän kanssa.


  Epäkesko kartioniveltappi on olennainen osa Amazonen puomin rakennetta! Kartion avulla poistetaan väljyydet ja epäkeskoisuuden avulla voit säätää puomistoa tarpeen mukaan.
  Kukaka ei nauttisi huoltovapaudesta?

  Lentokoneen siiven rakenteesta mallinnettu puomi on sekä kevyt että kestävä. Amazonen puomiston taittovalikoima on markkinoiden monipuolisin ja sopii Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

  Monipuolinen puomisto

  Amazone tarjoaa markkinoiden monipuolisimman puomistovalikoiman. Unelmavalikoima mm. urakoitsijalle, joka joutuu työskentelemään erilaisilla työleveyksillä. Toisen puolen taitto nivel kerrallaan tai muunneltava työleveys Flex-taiton avulla tarjoavat helppoutta käyttöön.


  Perinteinen Profi-Folding 1 mahdollistaa noston / laskun, koko puomin kallistuksen sekä toisen puolen taiton. Voit valita joko Distance-Controlin tai Distance-Control Plus järjestelmän neljällä anturilla

  ContourControl 2 mahdollistaa perinteisen Profi /Flex 2 taiton lisäksi molempien puolien epäsymmetrisen taiton myös negatiiviseen kulmaan. Kuuden korkeusanturin sekä täysin hydraulisen järjestelmän ansiosta saavutetaan markkinoiden monipuolisin ja nopein taitto!

  Flex-Taitto

  Vakiona UX Super -mallistossa on Profi-folding 1 taitto. Lisävarusteinen Flex-Folding taitto tuo sähköhydraulisen puomin taiton edut. Flex -taiton avulla puomia avatessa ja sulkiessa puomisto avaa useampaa lohkoa yhtä aikaa nopeuttaen puomiston taittoa.
  Kun olet saanut pellon ruiskutettua voit sulkea puomiston kuljetusasentoon asti yhtä nappia painamalla, riippumatta puomiston asennosta. UX Super ruiskun käyttöjärjestelmään voit ohjelmoida eri työleveyksiä. Flex-Foldin kanssa järjestelmä osaa avata vain tarvittavan määrän puomiston osista. Suutinkohtaisen lohkoautomatiikan kanssa työleveys määrittyy puolen metrin välein.

  ContourControl

  ContourControl puomiston hallinnassa Flex-Fold 1 sekä Flex-Fold 2 taitot varustetaan täysin hydraulisella vaimennuksella. Tämä markkinoiden nopein taitto ja vaimennusjärjestelmä on täysin hydrauliikan varassa. "Ilma ja mekaniikka puristuu kasaan, mutta neste pitää muotonsa." Tällä filosofialla ContourControl mukautuu maaston olosuhteisiin ja väistää esteet. Riippumatta traktorin hydrauliikasta ruiskun hydrauliikkajärjestelmä on varustettu mm. paineakuin riittävän nopeaan reagointiin.


  ContourControl korkeusautomatiikka on sinun valintasi kun halutaan erittäin nopeaa ruiskutusta monipuolisessa maastossa.

  SwingStop vaakasuuntaisten heilahteluiden vaimennus

  Puomiston vaakasuuntainen heilahtelu vaikuttaa erittäin merkittävästi ruiskutustasaisuuteen. Ainutlaatuisen SwingStop -järjestelmän ansiosta Amazone pystyy kompensoimaan puomiston heilahtelua vaakatasossa. Järjestelmä toimii täysin automaattisesti yhdessä korkeusautomatiikan kanssa ja vaatii ContourControl puomiston hallinnan.

  Uusi järeä keskirunko

  Uusissa Super L3 puomistoissa alkaen 39m työleveydestä on myös uusi järeä keskirunko.

  Keskirungossa on yksinkertainen, nopea ja tehokas puomin hallinta. Siinä on aina vakiona ContourControl 2 taitto sekä SwingStop -plus vaakasuuntaisen heilahtelun vaimennus.

  Swingstop plus toiminnossa liikettä vaimennetaan molemmille puolille erikseen, jolloin voidaan kompensoida myös epäsymmetristä heiluntaa.

  Ruiskutusjärjestelmät

  TG -lohkoventtiilistö

  Vakiona UX Super -mallistossa on TG lohkoventtiilistö missä on tarkka ruiskutusautomatiikka kahden virtausmittarin ansiosta. Voit valita 5 - 13 lohkoventtiilin välillä haluamasi tarkkuuden mukaan. ISOBUS järjestelmä on aina valmiina automaattisen lohkojen avaukseen ja sulkuun riippuen terminaalin toiminnoista.

  TG Lohkoventtiilistöön voit valita lisävarusteena DUS-painekierron. DUS-järjestelmässä neste kiertää puomistossa vaikka lohkot olisi suljettu. DUS:n ansiosta ruiskutuksen aloitus ja lopetus on erittäin tasaista, lisäksi DUS järjestelmän ansiosta voit olla varma että puomiston puhdistus on tehokas.

  AmaSwitch -suutinkohtainen lohkoautomatiikka

  AmaSwitch järjestelmän voit valita joko Triplet suutinrungolla, tai Amazonen itsesuunnittelemalla 4-alustaisella suutinrungolla.
  Amaswitch järjestelmässä lohkoautomatiikka toimii 50cm välein. Lisäksi se sisältää DUS-Pro järjestelmän. Koko suutinlinjasto on yhtenäinen järjestelmä missä neste kiertää koko ajan. DUS-Pro:n ansiosta ruiskutuksen aloitus ja lopetus on erittäin tasaisia. Lisäksi puhdistus on erittäin helppoa ja jäännösmäärät pieniä.

  Amaselect -suuttimenvaihtoautomatiikka

  Amaselect järjestelmä sisältää Amaswitch järjestelmän lisäksi ohjaamosta säädettävän suuttimen valinnan. Voit myös asettaa täysin automaattisen suuttimen vaihdon tai suuttimien yhdistelmän markkinoiden monipuolisimmasta suutinrungosta.
  Amaselect järjestelmän avulla otat parhaan hyödyn esimerkiksi levityskarttojen käytöstä jolloin on käytössä oikea pisarakoko riippumatta nestemäärästä ja nopeusta.

  ContourControlin yhteydessä Amaselect mahdollistaa CurveControl -kaarrekompensaation. Kaarrekompensaatio tasaa nestemäärän puomistossa kaarreajon aikana.

  Amaselect ROW

  Amaselect ROW toiminnolla voidaan valita ruiskutetaanko suoraan rivien päälle vai niiden väliin. Järjestelmällä voidaan säästää huomattavasti kemikaaleja. Toiminto on integroitu täysin koneen ISOBUS käyttöliittymään. Tämän avulla määränsäätö ja määrän laskenta onnistuu helposti.

  Toiminto vaatii Amaselect suutinjärjestelmän 25cm suutinvälilaajennuksella. (Erilaisia rivivälejä varten voidaan tehdä myös oma suutinkytkentä.)
  Lisäksi tarvitaan automaattiohjaus RTK -tarkkuudella.

  Amaselect SPOT

  SPOT -toiminnolla ruiskulle tehdään levityskartta. Kone ruiskuttaa vain merkityille alueille. Kartta tehdään esimerkiksi droonin avulla, missä on kamerajärjestelmät tunnistamaan rikkakasvit.

  SPOT toiminnolla voidaan säästää merkittävästi kasvinsuojeluaineita. Spottikartan hyvänä ominaisuutena erilliseen sensoriin verrattuna, on myös tieto kuinka iso seos tankkiin on tehtävä.

  Järjestelmä vaatii Amaselect suutinjärjestelmän ja RTK tarkkuuden.

  Vakiona lohkoautomatiika

  Amazonen UX Super malliston ISOBUS -käyttöjärjestelmä tukee vakiona lohkoautomatiikkaa. Perinteinen lohkoautomatiikka voidaan säätää lohkon koon mukaan. Lohkoautomatiikka mahdollistaa noin 5% säästön kasvinsuojeluaineissa. Suutinkohtainen lohkoautomatiikka mahdollistaa aina 100% peiton ja samalla pienimmän mahdollisen päällekkäisyysasteen. Suutinkohtainen lohkoautomatiikka lisää säästöjä noin 5%.

  25cm suutinväli

  Lisävarusteena voit varustella AmaSwitch ja Amaselect järjestelmät 25cm suutinvälillä. 25cm suutinväli mahdollistaa ruiskutuksen lähempää kasvustoa.
  Yhdessä Amaselectin kanssa voit helposti yhdistää nämä kaksi teknologiaa. Hitaammissa päistekierroksissa voit ruiskuttaa 50cm suutinvälillä isommalla suuttimella. Pellon sisäosan suorat voit ruiskuttaa nopeammin ja matalampaa 25cm suutinvälillä. Amaselect järjestelmä sisältää HeightSelect automatiikan missä puomiston korkeus säätyy valikoidun suuttimen tai suutinyhdistelmän mukaan.

   

  Huippuargumentit

  Erittäin helppo käyttö ja paras mahdollinen mukavuus kaikissa käyttöversioissa.

 • SmartCenter - paras ratkaisu jokaisen asiakkaan vaatimukseen: Yksinkertaisesta manuaalisesta hallinnasta täysin automatisoituun Comfort Plus versioon.


  Paras tarkkuus optimaaliseen työtulokseen:
 • ContourControl optimaaliseen ruiskutuskorkeuden ylläpitoon
 • Pienin mahdollinen lohkoautomatiikka sekä oikea suutinvalinta sähköisen Amaselect järjestelmän ansiosta.


  Korkea tehokkuus tiellä ja pellolla:
 • Automaattinen täyttöprosessi nopeuttamaan täyttöä
 • ContourControl korkeusautomatiikka erittäin suuria ruiskutusnopeuksia varten
 • Automaattiset pesutulokset helppoon nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen.


  Kevyt, kompakti ja helppo hallita:
 • Lyhyt rakenne ja vakiona ohjaava akseli tarkkaan seurantaan
 • Järkevästi suunniteltu rakenne - kevyt omapaino - maksimaalinen hyötykuorma!

 • Amazone hinattavat kasvinsuojeluruiskut