Amazone D9 2500 special kylvökone
Tuotekoodi: AW977380

Amazone D9 2500 special kylvökone

Tuotekoodi: AW977380

Tuotekuvaus

Nostolaitekiinnitteiset kylvökoneet D9 Special

Mallia D9 Special valmistetaan keskisuuria ja pieniä maatiloja varten 2,5 ja 3 m työleveyksillä. Tämä hinnaltaan edullinen perusmallisarja antaa myös pientiloille ja sivutoimisille maanviljelijöille mahdollisuuden työskennellä AMAZONE-laatukoneilla.

Hydrauliset rivimerkitsimet

Mallin D9 Special rivinmerkitsimien vaakasuoraan nostaminen tai laskeminen tapahtuu hydraulikäyttöisillä automaattikytkimillä. Käyttö tapahtuu yksitoimisella ohjausventtiilillä, joka myös antaa hydraulisen ajouratoiminnon jatkaa laskemista jokaisen vaihdon yhteydessä.

Erittäin tarkka annostus ja kiertokoekäyttö Vario-Controlin avulla

Portaattomasti säädettävän ja tasaisesti toimivan Variovaihteiston ansiosta pystyt annostelemaan äärettömän tarkasti hehtaarikohtaisia siemenmääriä 400 kg ja 2 kg välillä. Luonnollisesti kaikki siemenlaadut (esimerkiksi rapsi, heinä, vilja, herne ja papu) annostellaan aina yhtä tarkasti.

Elektronisesti ohjattavan siemenmääräsäädön ja ohjausyksikön AMATRON+ kanssa siemenmäärää voidaan muuttaa vapaasti valittavin askelin suuremmaksi tai pienemmäksi.

Siemensäiliö

Suuri siemensäiliö suljetaan pöly- ja sadevesitiiviisti kestävällä, kumitiivisteillä varustetulla kannella. Kansi on erityisen helppokäyttöinen putkikahvan ja kaasusylinterin ansiosta.

Kartiorengasjyrä

Jyrän tärkein tehtävä on tiivistää maata. Kartiorengasjyrä tekee kumirenkaiden avulla tiivistetyt urat, joihin siemenet kylvetään. Perässä tuleva äes peittää siemenet tiivistämättömän alueen kuohkealla maalla.

RoTeC-Control rullavannas Palkittu (Agritechnica-hopeamitalilla)

RoTeC-Control-vantaiden kuluminen käytössä on lähes olematonta. Ne eivät tukkeudu edes silloin, kun pellolla on paljon olkia ja kasvijätteitä. Kylvöuran muodostus ja optimaalinen siemenien ohjaus maahan tapahtuu kylvökiekon ja sen vieressä olevan vaonmuovaajan avulla. Elastiset muovikiekot estävät maata tarttumasta kylvökiekkoon, muovaavat osaltaan kylvöuraa ja pitävät tarkalleen säädetyn kylvösyvyyden.

Jälkiäes

Kylvöurien peittämiseen ja tasoitukseen käytettävä jälkiäes toimii tukkeutumatta suurempienkin olkimäärien yhteydessä. Yksittäin kääntyvästi laakeroiduilla äeselementeillään se myötäilee maaston epätasaisuuksia ja peittää kylvetyt siemenet tasaisesti sekä oljettomilla että myös runsasolkisilla pelloilla.
Tekniset tiedot
TuoteAmazone D9 2500 special kylvökone
Työleveys, (m)2,5
Säiliön tilavuus, (l)360
Säiliön tilavuus korokelaidoilla, (l) -
Täyttökorkeus, (m)1,25
Täyttökorkeus korotuslaidoilla, (m) -
Koneen paino, (kg)620
Työnopeus, (km/h)6-10
Kylvöteho, (ha/h)2
Tehontarve, (kW/hv)44/60
Videot ja esitteet