VETO Turvehakemaatti

Stokeri pienten ja keskisuurten kiinteistöjen lämmitykseen

Veto Turvehakemaatti on 40-120 kW:n stokeri (kiinteän polttoaineen biopolttolaite), joka on tarkoitettu ensisijaisesti pienten ja keskisuurten kiinteistöjen lämmitykseen. Polttoainesäiliön vakio-osa on 1m³ ja tilavuutta voidaan lisätä erilaisilla jatkosiiloilla. Jatkosiilovaihtoehdot ovat suora jatkosiilo, etukuormaajalla täytettävät kartiojatkosiilo tai sivusta täytettävä jatkosiilo. Polttoaineiksi sopivat hake, palaturve sekä pelletti.

Vahva 125 mm syöttöruuvi sekä kaksi erikoisteräksestä valmistettua sekoitinlautasta takaavat polttoaineen häiriöttömän syötön vaihtelevillakin polttoaineilla säiliöstä polttimeen. Syöttölaitteen tarkka säätyvyys, palopään oikean muotoilun mahdollistama puhdas palaminen ja automatiikka takaavat korkean palamishyötysuhteen koko tehoalueella. Toiminta on koetestattu mm. VTT:llä. Veto Turvahakemaattiin on saatavana lisävarusteena myös 80 kW tai 120 kW liikkuva-arinaisen polttimen.

Lisä­va­rus­teet:

Liikkuva-arinainen poltin, Sytytysautomatiikka, GSM-hälytys, Lambda-ohjauskeskus (Veto Control M), Syöttöruuvin lisämetri (5 m asti), BVTS-sammutinventtiili (vesijohtoverkostoon), Suora jatkosiilo (1 m³), Kartiojatkosiilo (1,7 m³), Sivutäyttösiilo (2,9 m³).

Tekniset tiedot

Pituus, ulkomitta 2400 mm
Leveys, ulkomitta 800 mm
Korkeus, ulkomitta 1500 mm
Polttoainesäiliön tilavuus 1 m³
Teho 40 - 120 kW
Paino 300 kg
VETO-lämmityslaitteiden lisävarusteet

Lue lisää Ala-Talkkarin lämmityslaitteiden yhteisesitteestä