Väderstad NZ Aggressive 800 äes 6 akselilla
Tuotekoodi: VV7003075

Väderstad NZ Aggressive 800 äes 6 akselilla

Tuotekoodi: VV7003075

Tuotekuvaus

NZ Aggressive 6 piikkirivillä

Etsitkö konetta joka helpottaa äestämistä ja jolla takuulla on pitkä käyttöikä? Silloin NZ Aggressive on sinulle oikea valinta. Ainutlaatuisella muokkauskyvyllä säästetään ajokertoja ja lisätään kapasiteettiä.

NZ Aggressive 700-1000

NZA 700 – 1000 ovat tavallisesta poikkeavia muokkauskoneita. Ne ovat äkeitä niille viljelijöille, jotka vaativat vain parasta markkinoilta. Vahvat Agrilla-Cobra piikit ovat viidellä tai kuudella akselilla ja 7,5 cm piikkijaolla. Muokkaus on ennennäkemätöntä ja äestys on usein täydellinen jo kerta-ajolla.

NZ Aggressive äkeessä on 5 muokkausaluetta, jotka takavat täydellisen kylvöalustan

1. muokkausalue

Etummaisimpana toimii aggressiiviset Agrilla-piikit kuohkeuttavat renkaanjälkiä, jolloin renkaanjäljet eivät vaikuta haitallisesti kylvöalustaan.

2. muokkausalue

Crossboard varustettuna erikoisteräksestä valmistetulla jäykistintangolla, murskaa ja hienontaa tehokkaasti kokkareita. Samalla Crossboard siirtää maata ja tasoittaa epätasaisuuksia. Jäykille maille, Crossboard voidaan varustaa Single-Knife muokkausveitsillä, jotka tehostavat Crossboardin murskaus- ja muokkausvaikutusta.

3. muokkausalue

Viidelle tai kuudelle akselille sijoitetut Agrilla Cobra-piikit leikkaavat, ilmaavat ja valmistelevat maata kylvöä varten. Piikkien voimakas värähtely lajittelee maata ja täyttää epätasaisuuksia. Syntyneellä kylvöalustalla itää siemen kuin siemen optimaalisesti.

4. muokkausalue

Takimmainen Crossboard on lisävaruste, joka voidaan myös asentaa jälkikäteen (ei koske 6-akseleisia äkeitä)

5. muokkausalue

Viimeisenä tulee jousisäädöllä oleva jälkiäes, ilmaa pinta-maan ja valmistaa tehokkaan suojan kuorettumista vastaan. Jälkiäkeen työkulmaa ja painotusta voidaan helposti säätää, tarpeen mukaan.

Ylivoimainen syvyydensäätö

Control-toiminto NZA äkeissä mahdollistaa helpon ajonaikaisen työsyvyyden säädön. Näin äes voidaan helposti säätää syvemmälle päisteessä tai muissa kohdissa, joissa toivotaan syvempää muokkausta.

Valmistusmaa: RUOTSI

Tekniset tiedot
TuoteVäderstad NZ Aggressive 800 äes 6 akselilla
Työleveys, (m)8
Kuljetusleveys, (m)3,6
Kuljetuskorkeus, (m)3,65
Tehontarve, (kW/hv)130/177
Piikkien/terien lukumäärä,105
Videot ja esitteet