Väderstad NZ Extreme 1250 -äes
Tuotekoodi: VV7003100

Väderstad NZ Extreme 1250 -äes

Tuotekoodi: VV7003100

Tuotekuvaus

Väderstad NZ Extreme 1250
12,5 metriä leveä ja voimakas NZ Extreme -äes muokkaa ja tasoittaa pellon ja luo ihanteellisen kylvöalustan tulevalle kasvustolle. NZ Extreme pystyy luomaan hienon kylvöalustan erilaisissa pelto-olosuhteissa – kynnetystä maasta kultivoituun tai muokkaamattomaan maahan.

Täsmällinen syvyys
NZ Extreme on varustettu kuudella piikkiakselilla, joiden piikkijako on 7,2 cm. N> Extreme pitää syvyyden erinomaisen tarkasti, mikä parantaa satopotentiaalia. Sen vahva runko vähentää ei-toivottuja poikkeamia ankarissa pelto-olosuhteissa, ja sen leveät pyörät ja pyörien sijoituspaikat varmistavat, että asetettu työsyvyys säilyy koko työleveydellä. NZ Extremen uudenlainen piikki pitää syvyyden erittäin hyvin myös vaikeissa ja kovissa olosuhteissa, ja Marathon-kärjen avulla syvyystarkkuus säilyy pitkään.

Äärimmäisen pellonmyötäinen
Pellonmyötäisyyden takaamiseksi NZ Extreme -äkeen rungossa on viisi lohkoa, joten se voi myötäillä pellon muotoja ja säilyttää asetetun työsyvyyden kaikissa lohkoissa. Innovatiivinen painonsiirto, nerokas pyörästö ja vahva runko varmistavat omalta osaltaan pellonmyötäisyyden toteutumista. Telipyörät vakauttavat äkeen pituussuuntaansa ja takaavat tasaisen kulun myös epätasaisilla pelloilla, kynnöksellä tai kumpuilevilla pelloilla.

Jaksaa, jaksaa
NZ Extremen runko ja komponentit ovat laadukkaita, ja kestävät siten vaikeita olosuhteita pitkään.
Tekniset tiedot
TuoteVäderstad NZ Extreme 1250 -äes
Työleveys, (m)12,5
Kuljetusleveys, (m)3,49
Kuljetuskorkeus, (m)4
Tehontarve, (kW/hv)220-370/300-500
Piikkien/terien lukumäärä,161
Peruskoneen paino. (kg)9000