Amazone Cayros M -paluuauramallisto
Tuotekoodi: AWCM4850S

Amazone Cayros M -paluuauramallisto

Tuotekoodi: AWCM4850S
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Amazone Cayros M kyntöauramallisto

Amazone Cayros M kyntöaura on kompakti yleisaura, pienille ja keskisuurille tiloille. M-mallisarjan aurojen suositeltu tehontarve on 100-120v. Aurat ovat 3 tai 4 siipiset ja suojattu automaattisella hydraulisella laukaisujärjestelmällä. Korkean ojaskorkeutensa ansiosta kyntöaura ei tukkeudu helposti.

Amazonen kyntöaurat omaavat vahvan ja kestävän tekniikan, jolla saadaan aikaiseksi erinomainen työjälki. Amazone tarjoaa paikallisiin olosuhteisiin juuri oikeanlaisen kyntöauran valittavaksi sen laajasta mallistosta ja varustuksesta. Paikallisiin olosuhteisiin räätälöity kyntöaura tarjoaa korkeimman mahdollisen kustannustehokkuuden.

Amazone aurojen osat on tehty huippulaatuisesta karkaistetusta teräksestä. Teräksen huippulaatu saadaan aikaan erityisessä ©plus karkaisuprosessissa, jolloin kulutuspinnoista tulee erittäin kovia ja kestävät erinomaisesti kulutusta. Kaikki Amazone aurat on suunniteltu tarkasti viimeistä osaa myöten.

Laatu on Amazonen tärkein laatukriteeri kaikissa Amazonen tuotteissa.

Amazone takaa, että kaikki osat on yksilöllisesti tarkastettu ja jokainen Amazonen käyttäjä saa kaikille osille laatutakuun. Kaikissa metalliosissa on optimaallinen ruosteenkestävyys ja voit olla varma, että Amazonen auroissa jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

 • Murtopultin sijaan auraan on valittavissa erikseen automaattinen hydrauliikalla toimiva laukaisujärjestelmä
 • Amazonen aurat ovat loogisia ja erittäin helppo säätöisiä

  Kysy lisätietoa Amazone auroista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja pyydä tarjous!

 • Amazone Cayros M -paluuauramallisto

  Cayros auroilla työskentelyn tehoa ja helppoutta!

  Cayros auroissa on monta käyttöä helpottavaa ominaisuutta! Niiden perussäätö on helppo tehdä ergonomisten säätöjen ja mukana toimitettavien työkalujen ansiosta. Koko mallisto on laaja, mistä M kattaa 2 ja 3 -siipiset mallit. Cayros auroissa on aina vakiona hydraulinen NON-STOP -automaattinen laukaisulaite.

  Kaikki mallit saadaan joko mekaanisella viilunleveydensäädöllä (S) tai sitten portaattomalla hydraulisella (V) säädöllä. Auran kääntöä varten kääntöpäässä on kiristettävä kartiorullalaakerointi, rungon kääntöominaisuus sekä jousitettu iso tukipyörä.


  Tutustu alta tarkemmin Cayros mallistoon:

  Cayros M 2 siipinen Cayros M 3 siipinen
  Max. tehonkesto (hv) 80 100
  Mekaaniset viilunleveydet (cm) 32/36/40/44 32/36/40/44
  Hydraulinen viilunleveydensäätö (V) (cm) 32 - 52 32 - 52
  Rungon korkeus (cm) 78 78
  Ojasväli (cm) 95/102 (tai 85 s-malleissa) 95/102 (tai 85 s-malleissa)
  NON-STOP laukaisulaitteen teho (Kg) 1100 - 1400 1100 - 1400
  Runkopalkin mitat (mm) 120x100x8 120x100x8
  Tukipyörän koko 600 x 220 600 x 220
  Kääntöpään halkaisija (cm) 80 80
  Peruskoneen paino* 965 975
  *Paino riippuu koneen varusteista *Paino riippuu koneen varusteista
   

  Kiinnitys

  Kaikissa Cayros auroissa on sekä kiinteä että pitkä työntövarren kiinnitys. Tämän ansiosta saavutetaan optimaalinen työsyvyys myös rinneolosuhteissa. Mikäli muokataan erittäin jäykillä maalajeilla ja halutaan tehostaa maahanhakuisuutta voidaan käyttää kiinteää kiinnityspistettä.

  Vetokarttu on aina pikakiinnitteinen kategoria kolmen tapeilla. Kiinteä vetokarttu mahdollistaa joustoa ja sitä kautta mukavuutta erityisesti siirtymissä pellolta toiselle.

  Hydrauliletkuille löytyy kätevä letkuteline. Koneen mukana tulee 30/24mm säätöavain. Lisäksi mukana tulee säätöavain ja letku automaattisen laukaisulaitteen paineensäätöä varten.

   
   

  Ensimmäisen viilunleveyden säätö

  Vakiona Cayros auroissa on mekaaninen ensimmäisen viilunleveyden säätö. Säätöä voidaan helpottaa myös jälkiasenteisella hydraulisella säädöllä esimerkiksi silloin kun muokataan usein eri traktorilla.

   

  Cayros säätökeskus

  Aurojen perussäätöjen tekeminen on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi riippumatta onko valittu mekaaninen tai hydraulinen viilunleveydensäätö.

  1. Ensimmäisen viilunleveydensäätö
  2. Vetopisteen säätö
  3. Kallistuksen säätö.

   

  Kartiomallinen kääntöpää

  Kääntöpään kautta siirretään kaikki voima vetokoneesta auraan ja sen takia sen kestävyys on erittäin tärkeää paluuauroissa.

  Kartiorullalaakerien ansiosta saavutetaan suuri pinta-ala laakeroinnille ja paras mahdollinen pinta-ala. Koneistettu kääntöakseli on liitetty auraan kutistusliitoksella. XMS -malleista alkaen akseli on kiinnistetty valettuun osaan. Tarvittaessa käännön laakeria voidaan kiristää välysten poistamiseksi.

   

  Mekaaninen viilunleveyden säätö

  Mekaanisessa viilunleveydensäädössä aura voidaan säätää 32/36/40/44cm viilunleveydelle. Säätö vaikuttaa aina myös lisävarusteisiin sekä tukipyörään.

  Neljäsiipisistä malleista alkaen mekaaninen rungon taitto käännön keventämistä varten on aina vakiona Cayros auroissa.

   

  Hydraulinen viilunleveydensäätö

  Hydraulisella säädöllä saavutetaan helpoin säädettävyys eri olosuhteisiin tai työsyvyyksiin. Säätövara on: 32 - 52cm. Hydraulisen viilunleveydensäädön yhteydessä säädetään automaattisesti vetopiste, lisävarusteet sekä tukipyörä.

  neljäsiipisistä malleista alkaen muistisylinteri on aina vakiona Cayros auroissa.

   

  Aurojen selkäranka

  Cayros aurojen runkopalkki on aina yhtenäinen palkki ilman rakennetta heikentäviä hitsaussaumoja. Palkki on mitoitettu vastaamaan mallisarjan kokoa sekä tehovaatimusta.

  Vario -malleissa on pyritty minimoimaan liike ojasten kiinnityksessä runkopalkkiin ja siten helpottamaan huoltoa ja pidentämään aurojen käyttöikää.

  NON STOP -Hydraulinen laukaisulaite

  Cayros -auroissa jokainen siipipari on jousitettu esteeseen ajamista varten hydraulisella laukaisulaitteella. Hydraulinen säätö mahdollistaa koneen säädön niin jäykille maalajeille kuin erityisen kivisiin olosuhteisiin. Jokainen ojaspari voidaan säätää erikseen, jolloin esimerkiksi muiden ojasten ollessa kevyemmällä säädöllä, voidaan traktorin tekemän uran kohdalla kulkeva ojaspari säätää jäykemmäksi.

  Lisävarusteena säätö voidaan tehdä myös ajon aikana keskitetysti suoraan traktorin ohjaamosta. Myös tällöin voidaan haluttaessa lukita yksittäisiin ojaspareihin suurempi / pienempi paine.

  Hydraulisesti laukaisulaitteesta huolimatta ojaksissa on aina myös varalla murtopultti mikäli esim. kivi pyörähtää kärjen mukana, vaatien korkeampaa väistökorkeutta.

  M ja XM -malleissa säätöalue on 1100 - 1400 Kg ja maksimi väistökorkeus on 48cm.

   

  Cayros siivet ja ©plus karkaisu

  Cayros auroihin on saatavilla useita erimallisia siipiä, riippuen muokattavasta maalajista. Lisäksi saatavilla on muovisiipi erityisen tarttuville maalajeille.

  Amazonen ©plus karkaisumenetelmässä siiven maata vasten oleva pinta on saatu erittäin kovaksi ja kulutuksen kestäväksi. Siiven takaosa säilyy pehmeämpänä mikä mahdollistaa joustavuuden esimerkiksi esteisiin osuessa.

  ©plus karkaisun edut:

 • Pidempi huoltoväli
 • Parempi iskunkestävyys
 • Pienempi vetotehon tarve
 • Pienempi polttoaineen kulutus
 • Sileä ja kova pinta ja siten pienempi maan tarttuminen

 • WX400 Siipimalli

  WX400 siipi on sopiva erityisesti skandinaavisiin olosuhteisiin ja sen saa myös WX400PE muovisiipenä. Se on kaareva ja matala malli ja tarkoitettu keskiraskaille / raskaille maalajeille.

  Viilun leveys: 30 - 50cm
  Max. renkaan leveys 600mm
  Työsyvyys: 12-25cm.

  WXL 430 siipimalli

  WXL 430 siipi on kaareva ja korkeampi malli. Se on tarkoitettu keskiraskaille / raskaille maalajeille ja tarjoaa erittäin hyvät ominaisuudet suuremmillekin kasvijätemäärille.

  Viilun leveys: 30 - 55cm
  Max. renkaan leveys 650mm
  Työsyvyys: 15-28cm.

  WST 430 sälesiipi

  Sälesiipi on toinen vaihtoehto tarttuville maalajeille tai syvempään muokkaukseen. Sen jokainen säle on erikseen vaihdettavissa.

  Viilun leveys: 30 - 55cm
  Max. renkaan leveys 650mm
  Työsyvyys: 15-33cm.

  Kulutusosat

  Cayros aurojen kärkipala on käännettävä ja sen sivuilla on 15mm vahvistukset lisäämään kulutuksenkestoa.

  Tarvittaessa lehden ja kärkipalan saa myös HD -versiona erityisen kuluttaviin olosuhteisiin.

   

  Tukipyörä

  Cayros auroissa on jousitettu suuri tukipyörä. Tukipyörässä on vakiona kaavin estämään maan tarttumista. Työsyvyys tehdään helposti ilman työkaluja.

  Tukipyörässä on säädettävä jousitus eri olosuhteita varten, ja täten vältetään materiaaliaan kohdistuva rasitus tai tukipyörän takertuminen käännöksen yhteydessä.

  Säätö ilman työkaluja
  Säätö ilman työkaluja
   

  Integroitu kuljetuspyörä

  Isommissa malleissa Cayros -aurojen tukipyörä voidaan kääntää ilman työkaluja kuljetuspyöräksi.

  Vetopäässä on mekaaninen lukitus auran kallistusta varten ja työntövarsi on irroitettava kuljetuksen ajaksi.

  Miksi Cayros aurat

 • Helppo kytkentä traktoriin pikakiinnitteisen vetokartun ansiosta.
 • Helpot säädöt keskitetystä säätökeskuksesta ilman kumartelua
 • Uniikki ©plus karkaisumenetelmä kulutuskestävyyttä ja polttoaineensäästöä varten
 • Laaja valikoima erilaisia siipimalleja eri olosuhteisiin
 • Kestävä ja monipuolinen hydraulinen NON-STOP -laukaisulaite murtopultilla
 • Laaja valikoima ojasvälejä ja lisävarusteita tukkeentumisen estämistä varten
 • Erittäin kestävä ja huoltoystävällinen
 • Kiinteä runkopalkki ilman hitsaussaumoja
 • vaihdettavat kulutusosat laukaisulaitteeseen
 • Monipuolisin mallisto perinteisiä paluuauroja!

 •