WM-Kartoffeltechnik perunannostokoneet

Kaksirivinen WM Kartoffeltechnik 8500-perunannostokone
Kaksirivinen WM Kartoffeltechnik 8500-perunannostokone
 

Korkealuokkaiset saksalaiset WM Kartoffeltechnik perunannostokoneet on valmistettu parhaimmista materiaaleista ja komponenteista. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käyttäjäystävällisyys, maan tiivistymisen estäminen sekä tehokas maatalousmaan käyttö. Tästä syystä WM Kartoffeltechnik-perunannostokoneisiin kuuluu useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten avoin lajittelupöytä, koneen keveys, suuret renkaat, hydraulinen tukijalka, aisaohjaus sekä kolminopeuksinen vaihteisto. Lisäksi saatavilla on runsaasti käyttöä helpottavia ja tehokkuutta parantavia lisävarusteita. Yksi- ja kaksiriviset mallit perustuvat samaan tekniikkaan ja siksi niissä on 70 prosenttisesti samat komponentit.

 
Yksirivinen WM Kartoffeltechnik 6000-perunannostokone
Yksirivinen WM Kartoffeltechnik 6000-perunannostokone
 

Elintarvikkeiden tuotannossa tärkeää on tuotannon turvallisuus ja tehokkuus. Tämä on huomioitu WM Kartoffeltchnik-perunannostokoneiden suunnittelussa. Siksi siinä yhdistyvät kaikki vaadittavat ominaisuudet:
· koneen laadukkuus
· toimintavarmuus ja -turvallisuus kaikissa olosuhteissa
· ympäristönäkökohdat, kuten alhainen polttoaineen kulutus ja maan tiivistymisen estäminen
· hyvä ergonomia
· matalat huoltokustannukset
· luotettava varaosapalvelu

 
WM Kartoffeltechnik seulontamatto

80 cm leveä seulontamatto takaa tehokkaan seulonnan normaalioloissa. Mattoja on saatavilla 32-45mm:n väleillä. Raskaille maille suositellaan 100 cm:n nostomattoa, joka tehostaa seulontaa ja takaa matalan pudotuskorkeuden samalla varmistaen sadon erittäin hellävaraisen käsittelyn.

 
WM Kartoffeltechnik 3-nopeuksinen vaihteisto
Seulontamatoille ja varsimatolle on käytettävissä 3 nopeutta.

 
WM Kartoffeltechnik perunannostokoneen kiinnitys traktoriin

Vakiovarusteena on vetosilmukka. Lisävarusteena on saatavilla vetokuula, joka tarjoaa parhaan mahdollisen, välyksettömän, kytkennän nostokoneen ja traktorin välillä.

 
Wm Kartoffeltechnik varsimatto

Muutettavalla verkolla ja helposti irrotettavalla syöttövöillä varustetulla 100 cm leveällä varsimatolla saavutetaan optimaalinen naattien erottelu riippumatta rikkakasveista, vihreistä varsista tai tiukasti kiinnittyneistä mukuloista.

 
WM Kartoffeltechnik nappulamatto

90 cm leveä nappulamatto huolehtii esierottelusta yhdessä kahden ohjaintelan kanssa. Esierottelun voimakkuutta helpostivoidaan säätää muuttamalla ohjaintelojen korkeutta hydraulisesti lajittelupöydältä.

 
WM Kartoffeltechnik perunannostokoneissa on oma hydraulipumppu

WM-nostokoneissa on oma hydraulipumppu, jonka vuoksi kone on tehokas ja erittäin helposti säädettävissä. Hydraulipumppu toimii melko pienelläkin voimanoton nopeudella.

 
WM Kartoffeltechnik erottelulaitteisto

Erottelu hoituu erottelusormien avulla. Saatavilla on kolme tai nelirivinen erotteluvyö. Kivisiin oloihin on saatavilla erotteluharjat.

 
WM Kartoffeltechnik perunannostokone

WM perunannostokoneissa on erityinen nostovyö, jolla perunat siirretään lajittelupöydälle. Nostovyön rakenteen ansiosta lajittelupöytä on vaakatasossa.