Krone EasyCut B 880 CV -perhosniittomurskain
Tuotekoodi: BKECB880CV

Krone EasyCut B 880 CV -perhosniittomurskain

Tuotekoodi: BKECB880CV

Tuotekuvaus

Krone EasyCut B 880 CV -perhosniittomurskain
B 880 CV on Kronen uusi, keskikokoinen perhosniittomurskain. Työleveydeksi voidaan valita joko 8,52 tai 8,72 metriä niittoyksikköjen kiinnityskohtia muuttamalla. Edeltäjästään B 870 CV:stä poiketen B 880 CV:ssä on uusina ominaisuuksina hydraulinen kevennys mekaanisen sijaan, ja koneen ohjaukseen on tuotu uusia vaihtoehtoja. Niittoyksikköjen päällysrakenteissa on siirrytty pellistä pressuun, joten perhonen on kevyt kokoisekseen. Myös koneen painopiste on tuotu mahdollisimman lähelle traktoria, mikä keventää sitä entisestään.

Krone PreSelect -esivalintaohjaus
Perhosessa on niin sanottu esivalintaohjaus, jossa haluttu toiminto valitaan ensin ohjaimen kautta, ja tämän jälkeen sitä käytetään traktorin lohkolla. Ohjaimesta voidaan esimerkiksi valita, nostetaanko niittoyksikköjä yhdessä vai erikseen, ja että milloin halutaan taittaa kone kuljetusasentoon. Lisäksi ohjaimelta valitaan niittoyksikköjen maapaine.

Uutena ominaisuutena PreSelect-ohjauksessa on sen ohjainvaihtoehdot. Koneen mukana toimitetaan DS 50 -ohjain, joka voidaan kytkeä minkä tahansa traktorin 12 V 3-napaiseen pistokkeeseen. Siinä on kalvopainikkeet ja pieni numeronäyttö, joiden avulla esivalinnat tehdään.

Toisena vaihtoehtona on kytkeä perhonen ISOBUS-yhteensopivaan traktoriin lisävarusteena saatavan PreSelect Digital -johtosarjan avulla. Näin esivalinnat voidaan tehdä traktorin omalta tai erilliseltä ISOBUS-näytöltä, eikä ohjaamoon tarvitse asentaa erillistä ohjainta. PreSelect Digitalin avulla saadaan muutamia lisätoimintoja, kuten käyttötuntilaskuri ja niittoyksikköjen kierrosnopeusmittari. Esivalinnat voidaan ohjelmoida myös traktorin AUX-N-yhteensopivaan ajokahvaan.

Krone-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja toimii luotettavasti monien vuosien jälkeenkin. Teräpalkissa yksittäisten lautasten rattaat eivät osallistu voiman siirtämiseen, vaan voima jaetaan jokaiselle lautaselle takarivissä olevalla yhtenäisellä rivillä suurempia ja hitaammin pyöriviä rattaita. Niittopalkki saa voimansa erilliseltä kardaanilta ja rattailta, sen sijaan että kaikki voima kulkisi ensimmäisen lautasen läpi.
Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautanen osuu vierasesineeseen, voima ei kohdistu voimansiirtoon, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Tämän jälkeen laakeriyksikössä olevat kierteet nostavat kyseisen lautasen ylöspäin, pois viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu pelto-olosuhteissakin muutamassa minuutissa, ja niittäminen voi jatkua.

CV-murskain
Niittoyksiköt on varustettu Kronesta tutuilla murskaimilla, jotka ovat halkaisijaltaan markkinoiden suurimmat, 64 cm, ja jotka ovat lähes yhtä leveät kuin teräpalkitkin. Näin varmistetaan mahdollisimman tehokas materiaalivirta ja murskaus kovimmissakin kasvustoissa. Murskaimen pyörimisnopeus (600 tai 900 k/min) ja vastalevyn etäisyys voidaan säätää ilman työkaluja. V-muotoiset piikit on asennettu takaviistoon, joten ne väistävät kiviä ja muita vierasesineitä.

Valmistusmaa: SAKSA

Tekniset tiedot
TuoteKrone EasyCut B 880 CV -perhosniittomurskain
Työleveys, (m)8,52 tai 8,72 (niittoyksiköt 3,17 m)
Kuljetusleveys, (m)alle 3,0 m
Koneen paino, (kg)2950
Tehontarve, (kw/hv)110/150 (ei sisällä etukonetta)
Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1000
Lautasten määrä, kpl7+7 (reunoissa korkeanmalliset)
Hydrauliikan tarve1x1-toiminen, 1x2-toiminen, LS-hydrauliikka (LS muunnettavissa jatkuvalle kierrolle)
Videot ja esitteet

Vakiovarusteet

  • 4 kpl korotusjalaksia (niittokorkeus 7-12 cm, korotuspalojen kanssa 10-15 cm)
  • Säädettävät karhonohjaimet
  • PreSelect DS 50 -ohjain
  • Hydraulisesti säädettävä kevennyspaine
  • Mekaanisesti säädettävä työleveys
  • Pikavaihdettavat terät, terienvaihtotyökalu ja säilytyslaatikko varaterille
  • LED-maantievalot
  • Pystyvarastointituet