Krone EasyCut B 880 CV Collect -perhosniittomurskain mattoperällä
Tuotekoodi: BKECB880CVC

Krone EasyCut B 880 CV Collect -perhosniittomurskain mattoperällä

Tuotekoodi: BKECB880CVC

Tuotekuvaus

Krone EasyCut B 880 CV -perhosniittomurskain
B 880 CV on Kronen uusi, keskikokoinen perhosniittomurskain. Työleveydeksi voidaan valita joko 8,52 tai 8,72 metriä niittoyksikköjen kiinnityskohtia muuttamalla. Edeltäjästään B 870 CV:stä poiketen B 880 CV:ssä on uusina ominaisuuksina hydraulinen kevennys mekaanisen sijaan, ja koneen ohjaukseen on tuotu uusia vaihtoehtoja. Niittoyksikköjen päällysrakenteissa on siirrytty pellistä pressuun, joten perhonen on kevyt kokoisekseen. Myös koneen painopiste on tuotu mahdollisimman lähelle traktoria, mikä keventää sitä entisestään.

Collect-mattoperä
Collect-mallimerkintä tarkoittaa, että perhonen on varustettu mattoperillä. Niiden avulla karheet voidaan yhdistää samalla ajokerralla, jolloin rehunkorjuusta jää yksi työvaihe kokonaan pois. Mattoperän avulla voidaan myös karhottaa materiaali vain toisen puolen niittoyksiköllä, jolloin 4-roottorinen karhotin yltää karhottamaan heinää jopa 17 metrin leveydeltä. Pientareiden ja esteiden vieressä mattoperän käyttö helpottaa karhottajan työtä.
Mattoperän monipuolisilla säädöillä varmistetaan tehokas materiaalivirta ja hyvä karheen muoto. Mattojen pyörimisnopeus säädetään ohjaamosta käsin. Lisävarusteena on saatavilla karhonohjaimet, joilla materiaali saadaan kolmelle kapealle karheelle. Varusteen mukana toimitetaan teline, johon karhonohjaimet voidaan laittaa silloin kun käytetään mattoperää.

Krone PreSelect -esivalintaohjaus tai täysimääräinen ISOBUS-ohjaus
Perhosessa on vakiona niin sanottu esivalintaohjaus, jossa haluttu toiminto valitaan ensin ohjaimen kautta, ja tämän jälkeen sitä käytetään traktorin lohkolla. Ohjaimesta voidaan esimerkiksi valita, nostetaanko niittoyksikköjä yhdessä vai erikseen, ja että milloin halutaan taittaa kone kuljetusasentoon. Lisäksi ohjaimelta valitaan niittoyksikköjen maapaine.

Uutena ominaisuutena PreSelect-ohjauksessa on sen ohjainvaihtoehdot. Koneen mukana toimitetaan DS 50 -ohjain, joka voidaan kytkeä minkä tahansa traktorin 12 V 3-napaiseen pistokkeeseen. Siinä on kalvopainikkeet ja pieni numeronäyttö, joiden avulla esivalinnat tehdään.

Toisena vaihtoehtona on kytkeä perhonen ISOBUS-yhteensopivaan traktoriin lisävarusteena saatavan PreSelect Digital -johtosarjan avulla. Näin esivalinnat voidaan tehdä traktorin omalta tai erilliseltä ISOBUS-näytöltä, eikä ohjaamoon tarvitse asentaa erillistä ohjainta. PreSelect Digitalin avulla saadaan muutamia lisätoimintoja, kuten käyttötuntilaskuri ja niittoyksikköjen kierrosnopeusmittari. Esivalinnat voidaan ohjelmoida myös traktorin AUX-N-yhteensopivaan ajokahvaan.

B 880 CV Collect on mahdollista tilata tehtaalta myös täysimääräisellä ISOBUS-ohjauksella, jossa toiminto käynnistyy heti kun näytön kuvaketta painetaan. Tällöin traktoriin kytketään ainoastaan LS-linjan letkut. ISOBUS-ohjaus laajentaa säätömahdollisuuksia ja mahdollistaa etukoneen ohjaamisen saman ohjaimen kautta. Lisävarusteena siihen on saatavilla SectionControl-lohkoautomatiikka, joka hoitaa niittoyksiköiden nostot ja laskut paikkatiedon perusteella täysin automaattisesti, niin päisteissä kuin kiilapaikoissa.
Tekniset tiedot
TuoteKrone EasyCut B 880 CV Collect -perhosniittomurskain mattoperällä
Työleveys, (m)8,52 tai 8,72 (niittoyksiköt 3,17 m)
Kuljetusleveys, (m)alle 3,0 m
Koneen paino, (kg)3650
Tehontarve, (kw/hv)125/170 (ei sisällä etukonetta)
Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1000
Lautasten määrä, kpl7+7 (reunoissa korkeanmalliset)
Hydrauliikan tarve1x1-toiminen, 1x2-toiminen, LS-hydrauliikka (LS muunnettavissa jatkuvalle kierrolle)
Videot ja esitteet

Vakiovarusteet

  • Collect-mattoperä omalla hydrauliikalla
  • 4 kpl korotusjalaksia (niittokorkeus 7-12 cm, korotuspalojen kanssa 10-15 cm)
  • PreSelect DS 50 -ohjain
  • Hydraulisesti säädettävä kevennyspaine
  • Mekaanisesti säädettävä työleveys
  • Pikavaihdettavat terät, terienvaihtotyökalu ja säilytyslaatikko varaterille
  • LED-maantievalot
  • Pystyvarastointituet