Krone EasyCut F400 CV Fold etuniittomurskain
Tuotekoodi: BKECF400CVF

Krone EasyCut F400 CV Fold etuniittomurskain

Tuotekoodi: BKECF400CVF

Tuotekuvaus

EasyCut F400 CV Fold
Vahvaan kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuva uusi EasyCut-niittokoneiden sukupolvi sisältää useita innovatiivisia ominaisuuksia. Uusi runko hydraulisella pintapaineen säädöllä, aggressiivisemmat murskainpiikit, kompakti muotoilu ja helppo hallinta takaavat käyttömukavuuden ja erinomaisen työjäljen. Uusin tuote vahvaan etuniittomurskain perheeseen on taittuvalla niittopalkilla varustettu ECF400CVFu

SafeCut - täydellinen voimansiirron suojaus
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja toimii luotettavasti ja vuodottomasti vielä monien vuosien raskaan käytön jälkeenkin. Vankkatekoiset, öljykylpyvoidellut lieriöhammaspyörät takaavat hiljaisen ja luotettavan käynnin sekä suuren kuormituskestävyyden. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään, vetää kyseessä olevan lautasen ylös ja siirtää sen pois vaaravyöhykkeeltä, viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittäminen voi jatkua.

Uusi kokoontaittuva teräpalkki
Koneen kummassakin päädyssä olevat kaksi niittohattua käännetään niittokoneen taakse koneen kuljetuksen ajaksi. Voimansiirto ei keskeydy, ja muut lautaset jäävät niittoasentoon. Kokoontaittoon käytettävä kääntövaihteisto aktivoituu ja lukittuu hydraulisesti. Kaikki tapahtuu automaattisesti ja kuljettajan paikalta ohjaten. Tällä saavutetaan alle 3 metrin kuljetusleveys samalla kun työleveys on jopa 4,04 metriä.

 • SmartCut – ihanteellinen terien niittokaistojen päällekkäisyys. Aina tasainen sänki
 • Markkinoiden ensimmäinen kokoon taittuva teräpalkki
 • Työleveys 4,04 metriä ja kuljetusleveys silti alle 3 metriä
 • Hydraulisesti säädettävä kevennys
 • Tehokas V-muotoisin teräspiikein varustettu murskain

 • Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!

  Valmistusmaa: SAKSA

  Tekniset tiedot
  TuoteKRONE EasyCut F400 CV Fold Etunosto laiteniittomurskain
  Työleveys (m)4,04
  Kuljetusleveys (m)3,0
  Koneen paino (kg)1750
  Tehontarve (kW/hv)74/100
  Voimanottoakselin kierrosluku (r/min)1000
  Esitteet ja videot