Krone RX 400 GL noukinvaunu
Tuotekoodi: BKRX400GL

Krone RX 400 GL noukinvaunu

Tuotekoodi: BKRX400GL

Tuotekuvaus

KRONE RX 400 GL on 40 kuution kapasiteetillä varustettu kahden eri käyttötavan kone. Se soveltuu hyvin niin tavanomaiseen noukinvaunukäyttöön kuin rehunajoon esimerkiksi ajosilppurin alle.

Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,01 metrin erityisleveä työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

Leveä sullojaroottori täyttää nopeasti ja tasaisesti koko kuormaustilan. Kuormaustilan hydraulisestikääntyvän etuseinän avulla tilavuutta voidaan kasvattaa entisestään. Terien ja sullojan syöttöpiikkien erittäin kapea rako takaa erinomaisen rehun leikkauslaadun. Kone on varustettu 46 terällä tuottaen 37 mm:n pituista silppua.

Vaihtelevat sadonkorjuuolosuhteet, haasteet siilolla, suuret kuormat ja korkea tienopeus vaativat akseliston ja vetoaisan, jotka tarjoavat maksimaalisen kestävyyden ja vakauden sekä loistavan turvallisuuden ja käyttömukavuuden kuljettajalle. KRONE RX sopii yksilöllisten ratkaisuiden kuten kuulavetolaitteen, nivelletyn vetoaisan ja tandem-telin ansiosta erinomaisesti kaikkiin olosuhteisiin.

 • Hydraulisesti kääntyvä etulaita
 • 46 teräinen silputusjärjestelmä tuottaa 37 mm silppua
 • Voi käyttää myös rehunajoon erillisen silppurikoneen kanssa avonaisen katon ansiosta
 • Tyhjennysaika vain 2 minuuttia

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone RX 400 GL noukinvaunu
  Kantavuus, (kg)24 000
  Tilavuus, (m³)40
  Kokonaispituus, (mm)10 060
  Kokonaisleveys, (mm)2 980
  Kokonaiskorkeus, (mm)3 950
  Lavan korkeus, (mm)1 570
  Noukkimen työleveys, (mm)2 010
  Tehontarve, (kW/hv)125/170
  Videot ja esitteet