Krone Comprima CF 155 XC yhdistelmäpaalain
Tuotekoodi: BKCCF155XC

Krone Comprima CF 155 XC yhdistelmäpaalain

Tuotekoodi: BKCCF155XC

Tuotekuvaus

Krone Comprima CF 155 XC Combi yhdistelmäpaalain - ensimmäinen portaittain muutettavalla kiinteällä kammiolla varustettu paalainkäärin

Krone Comprima CF 155 on kiinteäkammioperiaatteella toimiva paalain, jossa on portaittain muutettava kiinteä paalauskammio. Ainutlaatuisen tekniikkansa ansiosta se tuottaa halkaisijaltaan kuudenkokoisia tiiviitä ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Käyttäjä voi asettaa haluamansa halkaisijan helppokäyttöisellä säätömekanismilla viiden senttimetrin portain, välillä 1,25 - 1,50 metriä. Tämän ansiosta koneessa yhdistyvät sekä kiinteän että muuttuvan kammion monet edut. Täysin muuttuvakammioista konetta yksinkertaisempi ja selkeämpi rakenne tekee Comprima CF 155:sta kustannustehokkaamman ja helpommin huolettavan ratkaisun.

Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,15 metrin työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. 6 mm:n piikkien vahvuus yhdessä halkaisijaltaan suurien jousikierrosten kanssa tekevät piikeistä erityisen kestävät. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

Paalainkäärin on varustettu vakiona NovoGrip-kolakuljettimella. Se koostuu kumi-kudoshihnoista ja metallisista poikkielementeistä, joilla se tuottaa verrattoman tiukkoja ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Sen kireä hihna välittää käyttövoiman paaliin ja puristaa sen todella tiukaksi. NovoGrip on erittäin vahva ja pitkäikäinen kuljetin, joka muodostaa täydellisiä paaleja raskaastakin säilörehusta. Erityisrakenteensa ansiosta se sopii kaikenlaisille kasvimateriaaleille - oljelle ja heinälle, esikuivatetulle materiaalille ja märälle säilörehulle.

 • Kiinteäkammioinen paalainkäärin, paalin halk. 125-150 cm
 • EasyFlow-noukin 215 cm
 • Verkkosidonta
 • 17 teräinen silppurikoneisto
 • Comfort-elektroniikka
 • NovoGrip-kolakammio
 • Oma hydrauliikka, automaattinen keskusvoitelu ketjuille
 • Teliakselisto 500 / 55 - 20" renkaat
 • Automaattinen käärintä, 2 kpl 750 mm esikiristin

  Kysy lisää Kronen paalainkäärijöistä lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima CF 155 XC yhdistelmäpaalain
  Paalin halkaisija, (mm)1250-1500
  Paalin leveys, (mm)1200
  Koneen pituus, (mm)6578
  Koneen leveys, (mm)2960
  Koneen korkeus, (mm)3410
  Noukkimen työleveys, mm2150
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Videot ja esitteet