Krone Comprima F 155 XC Plus
Tuotekoodi: BKCF155XCPLUS

Krone Comprima F 155 XC Plus

Tuotekoodi: BKCF155XCPLUS

Tuotekuvaus

Portaittain muutettavalla kiinteällä kammiolla varustettu pyöröpaalain
Krone Comprima F 155 XC Plus on yhä paranneltu versio perinteiseen ja hyväksi havaittuun Krone Comprima pyöröpaalaimeen. Monet uudet ja vahvistetut ominaisuudet tekevät Comprima Plus paalaimesta erittäin kestävän ja luotettavan, joka samalla nostaa työtehon uudelle tasolle. Comprima Plus paalain vastaa helposti haastavammankin tilan tarpeisiin pinta-alasta riippumatta. KRONEn Comprima F 155 XC Plus on kiinteäkammioperiaatteella toimiva kone, jossa on portaittain muutettava kiinteä paalauskammio. Kone tuottaa halkaisijaltaan kuudenkokoisia tiiviitä ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Tämä raskaaseen käyttöön tarkoitetuista osista rakennettu kone on erittäin vankka ja kestävä. Selkeän rakenteesta ansiosta se on myös hyvin kustannustehokas ja poikkeuksellisen helppo käyttää ja huoltaa.

Käyttäjä voi asettaa haluamansa halkaisijan helppokäyttöisellä säätömekanismilla viiden senttimetrin portain. Portaittain muutettava kiinteä kammio tuottaa paaleja, joiden keskiö on hyvin pieni ja vähemmän tiivis – myös silloin, kun paalin halkaisija on suuri. Paaleista tulee näin tiiviimpiä ja raskaampia, ja ne pitävät muotonsa. Portaittain muutettavan kiinteän kammion toiminta perustuu kolmeen keskeiseen tekijään: puristusvarsiin, jousikuormitteisiin teleskooppisiin pysäytinvarsiin ja puristuksen kinematiikkaan. Yläpuristusvarsi siirtyy alaspäin, mikä lisää kammiossa olevaa tilaa, ja kammioon mahtuu vielä lisää materiaalia. Puristusvarren puristusliikettä rajoitetaan tapilla, joka asetetaan koneen ulkopuolelta. Tällä asetuksella määritellään paalin halkaisija.

EasyFlow-noukin
Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,15 metrin erityisleveä työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

XCut-silputuslaitteisto
Materiaali virtaa tehokkaasti suuri halkaisijaisen roottorin ansiosta. Kaksinkertaiset roottorin piikit vetävät kasvimateriaalin tasaisesti terien läpi varmistaen erinomaisen silppuamislaadun. Piikkien ja terien väli on erittäin pieni, joten ainutkaan korsi ei ohita teriä leikkautumatta. Koneen enimmillään 26 teräisen silppuriyksikön teräväli on vain 42mm. Terien asentaminen ja irrottaminen on helppoa. Lasket vain silppuriyksikön alas ja löysäät kaikki teräjouset samalla kertaa vivulla. Tämän jälkeen voit irrottaa terät kätevästi yläkautta.

 • Portaittain muutettava kiinteä kammio: Kuusi eriasentoa välillä 1,25 - 1,5m
 • 26 teräinen silputusjärjestelmä, silpun pituus vain 42mm
 • Kustannustehokas - yksinkertainen ja selkeä rakenne
 • Teliakseli 500/55-20 renkailla
  Kysy lisää lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima F 155 XC Plus
  Paalin halkaisija, (mm)1250 - 1500
  Paalin leveys, (mm)120
  Koneen pituus, (mm)4700
  Koneen leveys, (mm)2610
  Koneen korkeus, (mm)3150
  Noukkimen työleveys, mm2,15
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Videot ja esitteet