CLAAS LINER 4700 TREND
Tuotekoodi: CLLI4700TR

CLAAS LINER 4700 TREND

Tuotekoodi: CLLI4700TR

Tuotekuvaus

Tehokas 4-roottorinen hinattava karhotin, joka tuottaa laadukkaita karhoja. CLAAS LINER 4900 on mallisarjansa pienin karhotin 9,5 – 12,0 metrin työleveydellään.

CLAAS LINER 4700 TREND'issä on sama runko ja kannatinrakenne kuin isommissakin malleissa, joten sillä on samat toimintaedellytykset. Työleveyden säätö tehdään portaattomasti ohjaamosta. Karhotusleveys muutetaan kuljetusleveydeksi vaihtamalla tapin lukituskohtaa täysin ilman työkaluja.

Koneen käyttö on yksinkertaista ja se tapahtuu suoraan ohjausyksikön kautta. LINER 4700 TREND tarvitsee vakiona ainoastaan kaksi 2-toimista hallintaventtiiliä etukannattimille ja kuljetusalustalle sekä teleskooppikannattimille. Takaroottorien hallintaan vaaditaan lisäksi yksi 1-toiminen hydrauliikan hallintaventtiili. Nämä jäävät pois lisävarusteena saatavan jaksokytkennän ansiosta. Vaihtoehtoisesti voit myös valita PLUS -toiminnon ja sen myötä eturoottorien yksittäisnoston ja helpomman taittamisen CEMIS 10 -terminaalin avulla.

Ylivoimainen pellon seuranta
Roottorialustan, kardaaniripustuksen ja kaksoisjousten yhteispeli varmistaa vaikuttavan liikkuvuuden rauhallisesta roottoriohjauksesta huolimatta suurimmillakin nopeuksilla. Karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Kaikissa neljässä roottorissa olevat kaksoisjouset varmistavat roottorien tasaisen kulun. Jousien ja roottorien ripustustavan ansiosta ainoastaan 20 % painosta kohdistuu roottorialustan etupyöriin. Se mahdollistaa roottorin parhaan alustan seurannan.

Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö
Mitä LINER'in sydämeen tulee, luotamme tietysti hyväksi todettuun, ammattikäyttöön tarkoitettuun roottorikeskiöön. Se toimii kestovoidellussa, suljetussa tilassa ja varmistaa pitkän käyttöiän. Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa (roottorikeskiö), joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in sydän on suojattu lian tunkeutumiselta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat kulkevat herkästi öljykylvyssä. Tämä täydellinen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

PROFIX – piikkivarsien lukitus
Törmäystapauksissa piikkivarsi taipuu hallitusti määritellystä kohdasta. Roottorikeskiö on näin optimoidusti suojattu. Taipuneet piikkivarret voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. PROFIX-lukituskaaren avulla vaihto on erityisen helppo tehdä. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa täydellisen, välyksettömän asennuksen. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

Kysy lisää CLAAS LINER karhottimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!

Tekniset tiedot

TuoteCLAAS LINER 4700 TREND
Työleveys, (m)9,3 - 13,6
Kuljetusleveys, (m)3,00
Koneen paino, (kg)5080
Roottorin halkaisija, (m)3,30
Roottorit4
Karhon leveys, (m)1,3 - 2,2

Videot ja esitteet