Spearhead Multicut 300 vaakatasoleikkuri
Tuotekoodi: SM9930002

Spearhead Multicut 300 vaakatasoleikkuri

Tuotekoodi: SM9930002

Tuotekuvaus

Spearhead Multicut 300 on järein vaakatasoleikkuri kokoluokassaan. Massiivisten teräkiinnitysten ja vahvojen, voimakkaasti imevien terien ansiosta on mahdollista ajaa myös kasvustoa jonka joukossa on pientä vesakkoa. Terät on valmistettu jousiteräksestä. Vaihteisto on mitoitettu 160 hv:n luokkaan mikä lisää koneen luotettavuutta.

Vaihteisto Aina 160 hv:n teholle mitoitettu vaihteisto koostuen 2 roottorista (ei kiilahihnoja) takaa luotettavamman voimansiirron pienimmällä mahdollisella huoltotarpeella. Lisäksi huomattavana lisäetuna on pidettävä matalaa tehontarvetta suhteessa työleveyteen ja murskausasteeseen.

Pyörät Korkeussäätö tapahtuu pyörien avulla, jotka ovat kestävät Heavy Duty -tason 8 kankaiset teollisuusrenkaat.

Voimansiirtoakseli Koneen vakiovarustukseen kuuluu voimansiirtoakseli sisältäen ylikuormituskytkimen.

Runkorakenne Yksinkertainen, mutta järeä runkorakenne toteutettuna nykyaikaisimmalla valmistustekniikalla korkealuokkaisimmista materiaaleista on avain pitkään kestoikään ja mataliin kokonaiskustannuksiin.

Turvaketjut Etu- ja takapalkin turvaketjut minimoivat kivien tms. materiaalin uloslentämistä.

Uiva 3-pistekiinnitys Kone seuraa uivan 3-pistekiinnityksen ansiosta paremmin maanpinnan muotoja ja tarjoaa siistimmän leikkuutuloksen

Spearhead-vaakatasoleikkuri perustuu vaakatasossa pyöriviin roottoreihin, joissa on raskaat leikkuuterät. Menetelmä mahdollistaa suuremman ajonopeuden verrattuna kelaleikkureihin. Laite soveltuu erinomaisesti nurmitiloille ja urakoitsijoille.

Vaakatasoleikkurilla on useita käyttöalueita alkaen nurmi- ja heinäpeltojen puhdistusniitosta. Spearhead selviytyy myös villiintyneistä ketopelloista. Moni ammattimainen rehuntuottaja voi kevätniitolla juuri kasvun alettua säätää rehun kypsymisajankohtaa sekä vähentää rikkakasveja. Syksyllä sillä voidaan leikata nurmi matalaksi ennen talvehtimista, joka nopeuttaa kasvuunlähtöä ja parantaa laatua.

Viljatilakin saattaa käyttää vaakatasoleikkuria. Varsinkin satotason noustessa viljan ja maissin sänkimurskaus ennen uudelleen kylvöä on yleistynyt vauhdilla Euroopassa.

Laite soveltuu myös viherurakointiin ja siitä löytyy myös mallinsa etunostolaitteeseen.

Tekniset vahvuudet:
 • Voimansiirron mitoitus ja kestävyys (HD-vaihteistot ja akselit)
 • Rasvaus – pitemmät rasvausvälit ja vain pari nippaa
 • Ylikuormitussuojat 4-levyiset
 • Terien optimointi (3:n ja 6:n terän järjestelmä, ajonopeus, murskaus, ilmavirran imu)
 • Vaihdelaatikoiden laakerointien suojaus
 • Vahva mutta kevyt runko
 • Tekniset tiedot
  TuoteMulticut 300 vaakatasoleikkuri
  Paino, (kg)1050
  Työleveys, (cm)290
  Kuljetusleveys, (cm)300
  Tehontarve, (kW/hv)36/50
  Terien lukumäärä, (kpl)4
  Roottoreiden lukumäärä, (kpl)2
  Leikkuukorkeus, (mm)10-350
  Videot ja esitteet