VETO Duo

 

Suuren siilotilan stokeri suuriin kiinteistöihin ja lämpölaitoksiin

Veto Duo (polttolaite) on järkevä vaihtoehto hakelämmitykseen silloin, kun tarvitset vahvaa purkainta ja suurta siilotilaa. Veto Duon siilo on valmistettu neljästä eri polttoainesäiliöelementistä, joissa on kaksi erillistä Jousipurkainta. Polttoainesiilot ovat helposti liitettävissä toisiinsa ja kuljetus sekä asentaminen on helppoa. Polttoainesäiliön koko on 8 x 5 m ja 60-120 m3 tilavuus mahdollistaa polttoaineen todella pitkät täyttövälit. Lämpökeskuksen ratkaisutavasta riippuen siilon täyttömäärä voi nousta jopa 400 m³ asti. Veto Duo on saa­ta­villa 160–990 kW polt­ti­mella. Syöt­tö­ruuvi koko Ø 200 mm.

Veto Duon polttoaineena voi käyttää pellettiä, brikettiä, turvetta sekä haketta. Veto Duon ohjausautomatiikan sekä polttolaitteen rakenteen ansiosta voidaan sekoittaa hallitusti esimerkiksi kahta erilaatuista polttoainetta, koska molemmat purkaimet toimivat samanaikaisesti ja täyttävät välisäiliötä. Myös pelkästään toisen purkaimen käyttö on mahdollista. Kahden itsenäisesti toimivan siirtoruuvin ansiosta polttolaitteen käyttövarmuus on tuplattu.

Lisävarusteet:

Liikkuva-arinainen poltin (40-120 kW), Syty­ty­sau­to­ma­tiikka, GSM-hälytys, Ohjaus­kes­kuk­sen etähallinta, Siilon pohjaosa (8 x 5 m, laidan korkeus 1,2 m)

 

Tekniset tiedot

Pituus, ulkomitta 8 m
Leveys, ulkomitta 6 m
Polttoainesäiliön tilavuus 60 - 120 m³
Teho 160 - 990 kW
Paino 5500 kg
Lambda-ohjauskeskus Veto Control XL
 
VETO-lämmityslaitteiden lisävarusteet
 

Lue lisää Ala-Talkkarin lämmityslaitteiden yhteisesitteestä