Myymälämme palvelevat monipuolisesti

Laaja valikoima pihaan ja puutarhaan

Hankkijan puutarhamyymälät palvelevat laajalla pihan ja puutarhan tuotteiden valikoimalla useimpien Hankkijan myymälöiden yhteydessä. Puutarhamyymälät ovat avoinna keväästä syksyyn ja tarjoavat yksi- ja monivuotiset kasvien taimet, perennat, mullat, lannoitteet ja pihan tarvikkeet sekä koristeet edullisesti kaikenlaisille pihoille. Hankkijan puutarhamyymälästä saa myös pihasuunnittelupalvelua ja uusia ideoita pihaan ja puutarhaan. Hankkijan verkkokauppa toimittaa puutarhatuotteet nopeasti vaikka suoraan kesämökille. Talviaikaan löydät Hankkijan myymälän sisätiloista ruukut ja muut sisäkukkien hoitoon tarvittavat tuotteet.

 
 

Hankkija tarjoaa kaikkea hevosalan ammattilaisille ja harrastajille

Hankkijan hevostarvikevalikoima on laaja ja monipuolinen. Hankkijalta löytyvät rehut ja tarvikkeet ratsastukseen ja raviurheiluun, hevosten hoitoon ja ruokintaan. Myymälöissä on myös kattava valikoima ruokia ja tarvikkeita kissoille, koirille ja kaneille.

 
 

Osaavaa rautakauppaa

Rautakauppaan erikoistuneet Hankkijan myymälät palvelevat ammattitaitoisella osaamisella ja laajalla rakentamisen ja remontoimisen tuotevalikoimalla. Tuotantorakentamisen erikoistuneet myyjät auttavat suurempien rakennusprojektien toteuttamisessa.