Hankkija työnantajana

Hankkijan asiantuntijamyyjä ja asiakas katselevat navetan toimistohuoneessa tietokoneen näyttöä.

Kasvat kanssamme

Hankkija on kasvun osaaja. Tehtävämme on tukea suomalaista maataloutta ja auttaa sen tuottajia kasvattamaan hyvää, puhdasta ruokaa. Toimimme vastuullisesti ja pyrimme tekemään asiat joka päivä hieman paremmin.

Hankkijan juuret ovat syvällä suomalaisessa maaseudussa ja yhteistuumin tekemisessä. Uskomme lujasti, että yhdessä olemme vahvempia. Uudistamme toimialaa ja rakennamme maatalouden tulevaisuutta aina yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Hyvä kasvu on tuottoisaa mutta kestävää. Hankkijan ammattilaiset tarjoavat viljelijöille ratkaisuja, joiden avulla he voivat tuottaa ruokaa viisaasti myös tuleville sukupolville.

Työnantajalupaukset

Kasvatamme osaamista

Hankkijalla työntekijät ovat kaikki kaikessa. Heidän osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan rakennetaan viljelijöille fiksuja ja hyödyllisiä ratkaisuja. Tarjoamme työntekijöillemme parhaan mahdollisen kasvualustan, jolla oppia ja kehittyä. Meillä panostetaan hyvään keskustelu- ja johtamiskulttuurin, ammatilliseen eteenpäin menoon ja jatkuvaan oppimiseen.

Vahvistamme työhyvinvointia

Haluamme olla yhdenvertainen ja monimuotoinen työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Meille on tärkeää, että työ on jokaiselle merkityksellistä ja motivoivaa. Arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja rakennamme työyhteisöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Yhdessä olemme enemmän

Yksin voimme tehdä paljon, mutta yhdessä teemme ihmeitä. Uskomme yhteistyön voimaan niin omassa porukassa kuin viljelijöiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Haluamme olla viljelijän ensisijainen kumppani. Olemme osa Danish Agro -konsernia ja saavutamme parhaat tulokset, kun yhdistämme ihmiset ja osaamisen myös yli Suomen rajojen.

 
Hankkija työnantajana
Videot
Julkaisut