Trainee-ohjelma

Kaksi Hankkijan traineeta traktorin edessä.

Miltä kuulostaisi trainee-paikka, jossa pääset kokemaan maatalousalaa monipuolisesti eri näkökulmista ja kehityt rennossa porukassa alan huippuosaajaksi? 

Hankkijan yksitoista kuukautta kestävä trainee-ohjelma on suunnattu pian valmistuville tai äskettäin valmistuneille korkeakoulutetuille nuorille. Traineena sinut palkataan Hankkijalle vakituiseen työsuhteeseen, ja ohjelman päätyttyä työsi jatkuvat halutessasi kohti vaativia asiantuntija- tai esihenkilötehtäviä.

Mitä Hankkijan trainee-ohjelma sisältää? 

Tarjoamme tulevaisuuden kyvyille kaksi erillistä trainee-ohjelmaa. Pääset oppimaan joko vastuullisista B2B-myyntitehtävistä tai liiketoiminnan kehitys- ja asiantuntijatehtävistä. 

Trainee-ohjelman aikana kehityt maatalouskaupan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään eri liiketoiminnoissa ja näkemään maataloutta sekä maatalousyrittäjien bisnestä laajasta ja kansainvälisestä perspektiivistä.

Harjoittelijalle nimetään henkilökohtainen tutor, joka tukee koko ohjelman ajan. Rakennamme jokaiselle henkilökohtaisen kehityssuunnitelman, joka sisältää kaikille trainee-harjoittelijoille yhteisiä osuuksia sekä kullekin räätälöityjä työtehtäviä. Yhteiset osuudet sisältävät esimerkiksi alan messuille osallistumista sekä yritysvierailuja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luona. Halutessasi pääset myös ulkomailla järjestettävälle opintomatkalle, joka järjestetään yhteistyössä Danish Agro -konsernin kanssa.

Vastuullisten B2B-myyntitehtävien trainee-ohjelma 

Vastuullisten B2B-myyntitehtävien trainee-harjoittelijana perehdyt Hankkijan eri liiketoimintoihin ja opit alamme ammattitaitoisimmilta kollegoilta. Trainee-ohjelman aikana suoritat liiketalouden ammattitutkinnon Rastor-instituutin kautta. Etäluennot ja käytännön tehtävät sujuvat näppärästi työpäivien aikana, ja pääset harjoittelemaan kaupallista osaamista heti käytännössä.

Trainee-jaksosi jälkeen työskentelet oman kiinnostuksesi mukaan joko maatalouskoneiden teknisessä myynnissä, kasvinviljelyasiakkaiden kanssa tai kotieläintilojen ruokintaratkaisujen parissa.

Liiketoiminnan asiantuntijatehtävien trainee-ohjelma

Liiketoiminnan asiantuntijatehtävien traineena perehdyt Hankkijan eri liike- ja tukitoimintoihin. Trainee-ohjelman jälkeen työskentelet asiantuntija- tai kehitystehtävissä jollakin liiketoiminta-alueistamme joko rehuliiketoiminnassa, maatalous- ja myymäläkaupassa, konekaupassa tai viljakaupassa.

Sinulle räätälöidään koulutuskokonaisuus, jonka avulla vahvistat osaamistasi tulevassa työtehtävässä. Syventäviä kursseja voit suorittaa osana päivittäistä työtäsi Hankkijalla. Halutessasi pääset myös ulkomailla järjestettävälle työharjoittelujaksolle Danish Agro -ryhmässä.