Claas lexion 7700 leikkuupuimuri
Tuotekoodi: CL85

Claas lexion 7700 leikkuupuimuri

Tuotekoodi: CL85

Tuotekuvaus

Claas Lexion 7700 hybridi leikkuupuimuri APS-järjestelmällä

Tehokkaampaa puintia APS-järjestelmän avulla Lexion malleissa:

 • APS-järjestelmässä materiaalivirta on tasaisempi ja jopa 33 % nopeampi
 • Suuremmasta keskipakovoimasta johtuen, jyviä irtoaa huomattavasti enemmän

  Viivan alle jää siis jopa 20 % tehon lisäys polttoaineen kulutuksen pysyessä vakiona.

  Lexion APS SynFlow puintijärjestelmä

  Claas SYNFLOW puintijärjestelmä koostuu APS Esipuintikelasta, uudesta isommasta 755mm puintikelasta ja olkikelasta. Riippumatta siitä missä olosuhteissa ja mitä kasvia Lexionilla puidaan, Lexionin monipuolisuus vakuuttaa tehollaan kaikissa olosuhteissa!

  Paljon erilaisia pöytävaihtoehtoja niin Vario- kuin Cerio -mallistoissa

  Uudet Vario-leikkuupöydät on tarkoitettu vilja- ja öljykasvien puintiin. Leikkuupöytä soveltuu erinomaisesti erilaisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan suurta puintitehoa. Vario-leikkuupöydän tarpeen mukainen säätö viljaa ja öljykasveja puitaessa varmistaa jatkuvasti optimoidun materiaalivirtauksen ja sen myötä koko koneen jopa 10 % lisääntyneen korjuutehon. Suuri mallivalikoima alkaen Vario 500 aina Vario 930 saakka mahdollistaa käytön Lexion, Tucano ja Avero -puimureissa.

  Cerio -mallisarja soveltuu erinomaisesti erilaisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan suurta puintitehoa. Cerio-leikkuupöydän pohjan pituutta voidaan säätää käsin välillä – 100 - + 100 mm. Leikkuupöytä tarjoaa hydraulisen säädön puuttumisesta huolimatta mahdollisuuden reagoida erilaisiin kasvuolosuhteisiin tai viljalajeihin. Suuri mallivalikoima alkaen Cerio 560 mallista aina Cerio 930 malliin saakka, mahdollistaa käytön Lexion, Tucano ja Avero -puimureissa.

  Optimoitu voimansiirto ja lisää taloudellista moottoritehoa

  Claas Power Systems järjestelmän avulla Claas yhdistää parhaat komponentit voimansiirtojärjestelmäksi. Suurin teho aina, missä sitä tarvitaan. CPS-järjestelmän avulla säästetään polttoainetta ja saadaan puimurista paremmin teho irti silloin, kun sitä tarvitaan. Lisävarusteena Lexion puimureihin on saatavana neliveto tai telat, jos koet puintiympäristösi haastavaksi.

  Kaikissa Lexion 7000 puimurimalleissa on MAN D2676 - 404 kW/549 hp -moottori, joka täyttää Stage V pakokaasunormit. Puimureissa on suuritilavuuksinen jäähdytysjärjestelmä automaattisella pölyn imuroinnilla. Lexion malleissa on ainutlaatuinen DYNAMIC COOLING järjestelmä riittävään jäähdytykseen. Lexionin jäähdytysjärjestelmä parantaa myös näkyvyyttä koneen ympärillä.

  Nouse ohjaamoon ja puinti voi alkaa

  Ohjaamossa kaikki on sijoitettu niin, että se mahdollistaa tehokkaan käytön. Esteettömästä näkyvyydestä aina pienimpään hallintalaitteeseen.

  Uuden, kosketusnäytöllä varustetun Cebis:in ansiosta kaikki koneen toiminnot ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Tärkeimpiä toimintoja hallitaan kyynärnojassa olevilla kytkimillä. Tucanon käyttö on helppoa ja mahdollista ilman aikaisempaa kokemusta. Uudetkin kuljettajat voivat lyhyessä ajassa käyttää konetta turvallisesti ja saada siitä suuren tehon irti.

  Lue lisää ohjaamon ominaisuuksista alla olevan linkin kautta Claas Lexion esitteestä.

  Järkeviä lisävarusteita Claas Lexion puimuriin:

 • Automaattinen keskusvoitelujärjestelmä
 • Paineilmakompressori ja paineilmaletku
 • Automaattinen ketjuvoitelu
 • Ainutlaatuinen CEMOS -Automatiikka
 • TerraTrac telajärjestelmä
 • Neliveto

  Lue lisätietoa Claas Lexion puimureista esitteestä ja kysy lisätietoa puimurista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tekniset tiedot

  TuoteClaas lexion 7700 leikkuupuimuri
  MoottoriMAN D2676
  Moottorin nimellisteho, (hv/kW)549/404
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)950
  Puintikelan halkaisija, (mm)755
  Viljasäiliön tilavuus, (l) 13500
  Viljasäiliön tyhjennysnopeus, (l/sek)180
  Huippunopeus, (km/h)40