SCORPION 746 VP
Tuotekoodi: CLSC746VP

SCORPION 746 VP

Tuotekoodi: CLSC746VP

Tuotekuvaus

CLAAS SCORPION kurottajat

CLAAS -kurottajat ovat vakiinnuttaneet asemansa maataloudessa kansainvälisesti, koneen luotettavuuden, monipuolisten ominaisuuksien ja erinomaisen ajomukavuutensa ansiosta. Perinteisiä maataloustraktoreita ei ole lähtökohtaisesti suunniteltu suurten massojen siirtoon, nykyaikaisella maatilalla tuotantosuunnasta riippumatta massojen kasvaessa kurottajista onkin tullut maatilan välttämätön työjuhta. CLAAS -kurottaja onkin maatilan kuormauksen ammatilainen! CLAAS -kurottaja tekee monet perinteiset traktorin työt, väännön, ulottuvuuden ja ketteryytensä ansiosta. Kurottajan kompakti koko ja viimeistellyt hallintalaitteet mahdollistavat erittäin tarkan työn ahtaissakin tiloissa, kuten tuotantorakennuksissa, laakasiiloissa tai varastoissa. CLAAS -kurottajien hiljainen ja avara ohjaamo lisäävät työn mielekkyyttä ja kuljettajalla on äärimmäisen hyvä näkyvyys kurmaustyöhön, lisäksi ulottuvuus mahdollistaa ennennäkemättömän monipuolisen työskentelyn. CLAAS -kurottaja on miellyttävä työkone myös kuljettajalle. CLAAS -kurottaja nostaa työn tehokkuutta ja pienen polttoaineen kulutuksen ansiosta CLAAS -kurottaja on edullinen ekologisesti ja taloudellisesti.

CLAAS -kurottajat soveltuvat loistavien työskentelyominaisuuksiensa ansiosa maatalouden lisäksi urakointiin, rakennusteollisuuteen sekä töihin, jotka vaativat tarkkuutta, erinomaista ulottuvuutta, nostokykyä ja ketteryyttä.

SCRORPION 746

CLAAS SCORPION 746 sijoittuu keskikokoisiin kurottajiin ja teholuokkaan 100/136, SCROPION 746 malli on saatavilla VARIPOWER -vaihteisolla.

VARIPOWER

VARIPOWER vaihteiston avulla SCORPION saavuttaa 40km/h enimmäisnopeuden. Ajonopeus ja työntövoima mukautuu jatkuvasti optimaaliseksi ja sen myötä polttoaineenkulutus säilyy alhaisena suurillakin tehoilla. Valittavissa on kolme nopeusaluetta työtehtävien mukaan, 0-15-, 0-30- ja 0-40 km/h

SMART ROADING

Tekee työkoneesta taloudellisen, SMART ROADING sovittaa moottorin kierrosnopeuden tarvittavan tehon mukaan. Kuljettaja määrittelee halutun ajonopeuden helposti ajohallintapolkimella. Kierrosnopeus lisääntyy tai alenee automaattisesti moottorin kuormituksesta riippuen. Näin ei ainoastaan meluntaso vähene, kun loppunopeus saavutetaan, vaan myös polttoaineen kulutus laskee kaikissa työtehtävissä.
 • Ketterä
 • Suuri työntövoima
 • SMART ROADING takaa alhaisen polttoaineen kulutuksen


 • Miellyttävä ja turvallinen

  SCORPION on kuljettajalle miellyttävä ja turvallinen työkone. VARIPOWER hitaan ajon toiminto on ihanteellinen ahtaissa tilossa tai erityistä tarkkuutta vaativissa töissä, jotka vaativat suuria öljymääriä alhaisella ajonopeudella. Ajonopeutta voidaan säätää helposti sähkötoimisella käsikaasulla ja tarvittaa hydrauliikan tuottoa kaasupolkimella.
  Kuljetuksiin varmuutta tuo joko paineilmakäyttöiset 2-piirijarrut tai hydrauliset jarrut. Nämä takaavat turvallisen jarrutuksen suurillakin kuormilla. Automatiikka varmistaa koneen pysäköinnin, noustessa istuimelta, sammuttaessa moottorin tai ajonopeuden laskiessa 0km/h SCORPION kytkee automaattisesti sähköhydraulisen pysäköintijarrun päälle.
  Kuljettajan päivittäistä työtä helpottaa SCORPIONIN monet ominaisuudet kuten SMART LOADING. Automaattinen kauhan palautus on ihanteellinen kaikissa kuormaustöissä, joissa toistuvasti käytetään kauhaa tietyssä asennossa. Kuljettaja voi ohjelmoida halutun kaatokulman, joka ennen kuormausta voidaan valita joystick'in napin painalluksella. Tilava ja avara ohjaamo tarjoaa täydelliset olosuhteet mukavaan, turvalliseen ja tuottoisaan työntekoon pitkinäkin työpäivinä.

  Kysy lisää ja tule koeajamaan upea CLAAS SCORPION 746 jo tänään!

  Tekniset tiedot

  TuoteSCORPION 746 VP
  Nostokorkeus (m)7,03
  Nostovoima (t)4,6
  Moottorin teho (kW/hv)100/136
  VaihteistoVARIPOWER
  Ajonopeus (km/h)40
  Tyhjäpaino (kg)8995
  MoottoriTCD 3.6 L4
  Polttoainesäiliö (l)205
  Ureasäiliö (l)10