Antti Ultima

Ultima – nykyaikainen etähallinta ja nettipalvelu

ULTIMAssa automaattinen viljankäsittely yhdistyy monipuoliseen nettipalveluun, johon käyttäjä pääsee käsiksi missä ja milloin vain tietokoneellaan tai mobiili laitteellaan. Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, asetusten mukaisesti.

Uusi Ultima tarjoaa käyttäjälleen aivan uudenlaisen mahdollisuuden tehokkaaseen ja taloudelliseen viljankäsittelyyn. Ultima yhdistää Antti-Teollisuuden vuosikymmenien kokemuksen viljankäsittelyprosesseista maailman mittaluokassa ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jossa automaattinen viljankäsittely, nettipalvelu, etähallinta, sekä erä- ja siilokirjanpito liittyvät saumattomasti yhteen. Nettipalvelussa erä- ja siilotiedot ovat käytettävissä missä ja milloin vain.

Käänteentekevä viljankosteuden jatkuva mittaus suoraan viljasta mahdollistaa entistäkin tarkemman viljakuivauksen. Ylikuivauksen välttäminen auttaa pienentämään kuivauksen energiankulutusta huomattavasti.

Nettipalvelusta kuivauksen tila on jatkuvasti nähtävissä. Kuivauserien tiedot tallentuvat palveluun aina erän valmistuessa. Kuivauserät voidaan varastoida valittuihin varastosiiloihin ja siilojen täyttöastetta voidaan seurata.

Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, jossa kuivausprosessi jatkuu katkeamattomana valittujen asetusten mukaisesti.

 

 

x = vakiovaruste O = valinnainen varuste